Przedmiotem oferty jest książka elektroniczna (EBOOK) zabezpieczona ADOBE DRM
(to nie jest zwykły pdf/epub)
This important publication provides, for the first time, a comprehensive review of knowledge of reproductive seasonality in teleosts. It addresses why a particular species should show such seasonality, and how environmental cues act as regulators to ensure that reproductive maturation and breeding occur at the optimum time. The book considers the ultimate factors responsible for the evolution of reproductive seasonality in fish. It reviews salient concepts of reproductive seasonality in mammals. This volume also includes a review of accumulated knowledge of the control mechanisms of salmonids, gasterosteids, temperate cyprinids, cyprinodonts and other brackish-water forms, and marine and tropical freshwater teleosts. This is a work of value to research scientists in the field of environmental physiology, reproductive biology, and comparative neuroendocrinology and endocrinology. In addition, it is relevant for institutions involved with aquaculture and fisheries management. It is useful for post-graduate as well as undergraduate courses in fish biology and various related subjects.
- Autorzy: Munro, Angus D.
- Wydawnictwo: CRC Press
- Data wydania: 2019
- Wydanie:
- Liczba stron: 264
- Format pliku: DRM PDF
- Język publikacji: angielski
- ISBN: 9781000714630
Kupując w tej ofercie otrzymujesz natychmiastowy dostęp do treści cyfrowych i na podstawie art. 38 pkt 13 Ustawy z dnia 30 maja 2014 roku o prawach konsumenta w momencie pobrania pliku rezygnujesz z prawa do odstąpienia od umowy zawartej na odległość.
UWAGA - plik jest zabezpieczony ADOBE DRM:
- Plik można pobrać maksymalnie 6 razy i tylko przez 24 miesiące od zakupu;
- Brak możliwości drukowania i kopiowania treści;
- Do otworzenia ebooka niezbędny jest dodatkowy program - Adobe Digital Editions.
WAŻNE:
W tej ofercie otrzymujesz natychmiastowy dostęp na PÓŁCE ALLEGRO.
Brak możliwości zwrotu po pobraniu pliku z półki.
Nie przesyłamy plików bezpośrednio na e-mail.