Maszynka do mielenia mięsa
Cechy produktu:
✅ Doskonale sprawdzi się w kuchni, nie tylko do mielenia mięsa, ale także do rozdrabniania suchego pieczywa na bułkę tartą czy też do przygotowywania farszu na pierogi.
✅ Maszynka obsługiwana jest ręcznie, więc sam dostosujesz tempo pracy w zależności od swoich możliwości i rodzaju rozdrabnianych produktów.
✅ Dzięki mocowaniu do brzegu blatu, maszynka solidnie się trzyma i nie przesuwa w trakcie użytkowania.
✅ Sprzęt w całości wykonany jako odlew żeliwny.
✅ Szybki montaż i demontaż.
✅ Korbka z ergonomicznym drewnianym uchwytem.
✅ Łatwa w utrzymaniu czystości.
✅ Niezbędne urządzenie w każdej kuchni.
Specyfikacja:
☑️ Materiał: aluminium,
☑️ Wysokość maksymalna: 24 cm,
☑️ Szerokość: 22 cm,
☑️ Długość rączki: 19 cm,
☑️ Wymiary opakowania: 23 x 16 x 9,5cm,
☑️ Waga z opakowaniem: 0,76 kg,
☑️ Mocowana na zacisk do blatu,
☑️ Kolor srebrny,
☑️ Opakowanie: estetyczne pudełko.
Zestaw zawiera:
⭐ Maszynkę do mielenia rozmiar 10,
⭐ Kolorowe opakowanie,
⭐ Sitko do mielenia.
Maszynki do mięsa to niezastąpione w domowej kuchni urządzenia, które umożliwiają łatwe i wygodne rozdrobnienie oraz zmielenie mięsa. Mięso zmielone w maszynce przyda się do rozmaitych dań – klopsów, pulpetów, gołąbków, czy sosu bolońskiego. Maszynka do mięsa może być również wykorzystana do mielenia innych produktów, np. warzyw, czy owoców.
✅ Klasyczna
Ręczna maszynka do mielenia mięsa wyróżnia się prostą i praktyczną konstrukcją sprawdzoną już od wielu lat! Znajduje ona zastosowanie w kuchniach domowych, stołówkach i restauracjach. Mieli mięso i sprawdza się podczas przygotowań przecierów owocowych.
✅ Nie tylko do mięsa
Ręczna maszynka do mięsa nie tylko pomaga w przygotowaniu świeżego mięsa, ale także w rozdrabnianiu owoców, warzyw, migdałów i orzechów, twarogu do pysznego sernika.
✅ Nie wymaga użycia prądu
Dzięki ręcznemu napędowi maszynka nie wymaga podłączania do prądu i jest bardziej kompaktowa od maszynek elektrycznych.