RAVIOLI ŚWIEŻE Z TRUFLAMI BIO 250 g - BIO VERDE
24,06
SKŁADNIKI
semolina z
pszenicy durum*, ser ricotta*,
jaja* (15%), ser twardy*(8%), panierka*(mąka
pszenna*, sól, drożdże), olej słonecznikowy*, sól morska,
czarne trufle* (0,3%), oliwa z oliwek* (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Pierożki ze świeżego ciasta
makaronowego z nadzieniem truflowym.
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
Pierożki wrzucić do wrzącej wody i gotować przez 3-4
minuty.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość
energetyczna1184 kJ / 283 kcal
Tłuszcz: 12 g
w tym kwasy nasycone:
4,8 g
Węglowodany: 30 g
w tym cukry: 2,4 g
Białko: 12 g
Sól: 1,2
g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w
warunkach chłodniczych od +4 do +8 stopnia C. Po otwarciu spożyć jak
najszybciej.