FOLIA RANTOWA GRUBA 20cm x 10m
Wysokiej jakości gruba folia rantowa umożliwia formowanie gładkiej krawędzi tortu, deseru, ciasta.
Zabezpiecza boki monoporcji, bankietówek, deserów, tortów wykonanych na zimno w rantach metalowych i plastikowych formach.
Folia rantowa cukiernicza zabezpiecza boki ciast i deserów przed wyschnięciem i ułatwia ich przenoszenie oraz wyciąganie z rantu.
Folia jest prosta w obsłudze, wystarczy umieścić ją między wyrobem cukierniczym a rantem, robiąc kilkucentymetrową zakładkę. Następnie można złożyć np. tort w rancie.
Folia jest przezroczysta, nie posiada nadruków.
Nie należy używać w piekarniku.
- Wysokiej jakości folia rantowa do tortów, deserów na zimno czy ciast.
- Produkt nie chłonie zapachów, nie nasiąka płynami.
- Przydatna do przedłużenia rantów (w przypadku niskich rantów).
- Ułatwia dekorowanie ciast.
- Zapobiega wysuszaniu ciasta.
- Łatwa w czyszczeniu i użytkowaniu.
- Wykonana z materiałów bezpiecznych dla zdrowia i neutralnych dla żywności.
- Folię należy umieścić między wyrobem cukierniczym a rantem, robiąc kilkucentymetrowa zakładkę.
- Wysokość: 20 cm
- Długość: 10 m
- Grubość: 150 mkm
- Kolor: przezroczysty