Radiowy-termometr grillowy do kontroli pieczenia dla szefa kuchni TFA Dostmann 14.1504
Dowiedz się jaki jest sekret idealnego pieczenia, steków i innych potraw - jest nim odpowiednia temperatura.
Monitoruj temperaturę wewnętrzną potraw!
Gotuje jak profesjonalista - 100% Gwarancja sukcesu.
Stań się prawdziwym szefem kuchni dzięki radiowemu termometrowi do pieczenia który informuje nas o osiągnięciu właściwej temperatury potrawy.
Radiowy termometr szefa kuchni łatwo monitoruje wewnętrzną temperaturę potrawy przez fale radiowe o zasięgu do 40 m. Idealny do użytku w piekarniku, grillu lub do gotowania w niskiej temperaturze.
Cechy szczególne
- Czujnik bagnetowy ze stali szlachetnej z ok. 80 cm przewodem
- Zaprogramowane różne mięsa i stopnie wysmażenia
- Indywidualne ustawienia temperatury
- Funkcja alarmu przy osiągnięciu temperatury docelowej
Charakterystyka
- Do optymalnego przygotowywania mięsa, drobiu poprzez monitorowanie temperatury wewnętrznej
- Do zastosowania w piekarniku lub grillu, idealnie nadaje się również do gotowania przy niskich temperaturach.
- Indywidualne ustawienia temperatury
- Zegar i funkcja stopera
- Stacja: 60 x 21 x 105 mm
- Stoper i timer: 23 h 59 min
Dane techniczne
- Maksymalna ilość czujników: 1
- Zasięg maksymalny: 40 m
- Źródło zasilania stacji bazowej: 2x bateria AAA (brak w zestawie)
- Źródło zasilania czujnika: 2x bateria AAA (brak w zestawie)
- Waga: 67 g
- Wymiary czujnika: 63 x 23 x 85 mm
- Rodzaj wyświetlacza: cyfrowy
- Właściwości uchwytu do termometru: czujnik kablowy , alarm , z timerem , monitorowanie temperatury rdzenia
- Rodzaj komunikacji: Radiowy 433 MHz
- Zakres temperatury: 0 do 300 °C
- Rodzaj produktu: Termometr grillowy
310Z