PYSZNOŚCI Z ROŚLIN Proste wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału
- Autor: PAWEŁ OCHMAN LICZBA STRON: 288
- Format: 16,5 x 21,5 cm
- Wydawca: ZNAK
- Oprawa: TWARDA Książka autora bloga WEGANON
PROSTE ROŚLINNE WYPIEKI I DESERY MISTRZA SŁODKOŚCI Słodycze kochamy wszyscy, zwłaszcza Paweł Ochman – weganin od 26 lat, autor popularnego bloga Weganon.pl. Jego kulinarna przygoda i miłość do cukiernictwa zaczęły się od zeszytu z przepisami mamy. Teraz w nowej roślinnej odsłonie wracamy z Weganonem do słodkości z dzieciństwa, smaków kuchni naszych mam i babć. Do niezapomnianego zapachu kruchych babeczek z kremem budyniowym, pischingerów i szyszek. Poznamy tajemnice robienia tart i prostych śniadań, świątecznych ciast oraz deserów z różnych stron świata. Paweł Ochman w 100 nowych przepisach, których nie znajdziesz na blogu, podpowiada: • Czym zastąpić nabiał i jajka? • Jak łatwo połączyć podstawowe składniki? • Co zrobić, by było szybko, zdrowo i pysznie? Rewelacyjna. Pełna pasji, roślinnego szaleństwa i mnóstwa inspiracji. To smaki, które pobudzą każdą kulinarną wyobraźnię. Katarzyna Gubała, redaktor naczelna „Slowly Veggie” Paweł Ochman – weganin, autor bloga Weganon, naukowiec. Jak mawiają jego przyjaciele: „Rano miesza w probówkach, wieczorem w garach”. Potrafi skutecznie przekonać do kuchni roślinnej nawet najbardziej zaniepokojonych rodziców, których dzieci zdecydowały się na kuchnię wegańską. Prowadzi warsztaty kulinarne na terenie całej Polski.
Zapraszamy do zakupów na naszych aukcjach !