purella superfoods jagody acai bio 21g
Drzewo, na którym rosną jagody acai (inaczej zwane również „jagodami palmy brazylijskiej”) to roślina charakterystyczna dla lasów deszczowych Południowej Ameryki. Ciemno fioletowe owoce swoim wyglądem przypominają winogrona, a ich smak opisuje się jako mieszankę czekolady z jagodami pozostawiającą w ustach metaliczny posmak. Sproszkowane jagody acai z domieszką tapioki to źródło błonnika. Mieszanka zawiera niską zawartość soli, jest bez dodatku cukru, zawiera jedynie naturalnie występujące cukry
CENA PODANA ZA 1 SZTUKĘ
WARTOŚĆ ODŻYWCZA:
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g): 47 g
Wartość energetyczna kJ: 34 %RWS
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 0,04 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 69 %RWS
Ilość porcji w opakowaniu: 7 szt.
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g): 48 g
Wartość energetyczna kcal (energia): 34 %RWS
Zawartość białek (ogólnie): 16 %RWS
Zawartość soli (ogólnie): 1 %RWS
Wielkość porcji: 3 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce: 2855 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Zawartość węglowodanów (ogólnie): 18 %RWS
Zawartość węglowodanów (cukry): 2 %RWS
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g): 1,4 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone): 40 %RWS
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g): 8 g
UWAGA: W PRZYPADKU OFERTY ZAWIERAJĄCEJ RÓŻNE WZORY, KOLORY, RODZAJE TOWAR WYSYŁANY JEST LOSOWO.