Pumperlgsund
eatgood EiweiB
Aus Freilandhaltung 220ml.
Pumperlgsund dobre białko .
Opis:
płynne białko o jakości z wolnego wybiegu - wysokiej jakości białko z kurczaka z wolnego wybiegu.
Dzięki delikatnej pasteryzacji płynne białko jaja można przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu: Min. 14 dni w lodówce
BIAŁKO W JAKOŚCI Z ZWYKŁA: Żadnych hodowli w oborach! Nasze płynne białko jaj pochodzi z hodowli wolnych od salmonelli i od szczęśliwych kur wypasanych w lesie przez 365 dni w roku
WYSOKIEJ JAKOŚCI ŹRÓDŁO BIAŁKA: Białko jaja ma naturalnie wysoką zawartość białka, niską zawartość węglowodanów i niską zawartość tłuszczu. 92% kalorii pochodzi z białka. Zawarte w nim białko można optymalnie wykorzystać do syntezy białek
WOLNE OD SALMONELLI: Białko jaj Pumperlgsund nie zawiera salmonelli, dzięki czemu jest bezpieczne. Do koktajli i napojów proteinowych, do doskonałych białek jaj do pieczenia lub puchu proteinowego na deser i nie tylko
DOBRZE TOLERANOWANE: Płynne białko jaja jest naturalnie wolne od laktozy, bez glutenu, bez fruktozy, wegetariańskie, keto, paleo, wolne od konserwantów, barwników i aromatów, bez dodatku cukru.
Pasteryzowane, płynne białko jaj w jakości organicznej i z wolnego wybiegu od szczęśliwych kur!
Płynne białko jaja ma wysoką jakość białka i naturalnie nie zawiera tłuszczu i węglowodanów.
W 100% naturalne - bez konserwantów, dodatków, wzmacniaczy smaku i substancji słodzących.
Idealny dla wszystkich dbających o dietę i sylwetkę, sportowców i hobbystów pieczenia. Koniec z oddzielaniem jajek!
Składniki:
białko jaja kurzego.
Informacje na 100 g:
energia (KJ) na 100 g/ml: 202 KJ
energia (kcal) na 100 g/ml: 48 kcal
tłuszcz na 100 g/ml: 0,0 g
tłuszcz, w tym nasycone kwasy tłuszczowe w 100 g/ml: 0,0 g
węglowodany w 100g/ml: 0,7 g
węglowodany, w tym cukier w 100 g/ml: 0,7 g
białko na 100 g/ml: 11,
sól na 100 g/ml: 0,56 g.
Data : 12.09.2024