Pulpa z marakui 565 g Koala
Opis szczegółowy
Pulpa z marakui z pestkami
Parametry produktuRodzaj: Przecier
Skład podstawowy: Inne
Zawartość netto: 565 g
Składniki: Pulpa - przecier z marakui z pestkami (55%), woda, cukier, stabilizator: guma guar.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Tajlandia
Liczba opakowań konsumenckich: 6 szt.
Technika utrwalenia: pasteryzacja
Wymiar opakowania (SxWxG): 85 x 115 x 85 mm
Kraj pochodzenia głównego składnika: Tajlandia
Waga brutto: 3,95 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 180 op. zb. (DU)
Liczba warstw na palecie: 10 warstw (warstwa)
Wysokość palety: 1,15 m
Waga jednostkowa brutto: 0,65 kg
Kod CN: 2008 99 63
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety: 18 op. zb. (DU)
AlergenyZboża zawierajace gluten: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
PrzechowywanieInne uwagi dotyczące przechowywania: Po otwarciu przełożyć do szklanego naczynia i przechowywac w lodówce w temp 4 stopnie, spożyć w ciagu max 48 godzin od otwarcia puszki
Sposób przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywczaZawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 0,4 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 15,3 g
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 0 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 377 kJ/100g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 90 kcal/100g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 0,02 g
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 20,5 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 0 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 0,4 g