KUTER MASARSKI 20L 400V do mielenia siekania mięsa warzyw owoców
Model: QS620B™
Pojemność misy (dzieży): 20 litrów
Moc: 1,1kW
Napięcie: 400V
Perfekcyjne wykonanie maszyny zapewnia komfortową pracę.
Produkt wyprodukowany zgodnie z normami UE, posiada znak CE, deklaracje zgodności WE, atest SANEPID-u. Pulpit sterowniczy oraz zabezpieczenia zgodne z wymogami BHP.
Perfekcyjne wykonanie oraz wykończenie prezentowanej maszyny zapewnia komfortową pracę produkcyjną utrzymaną w należytej higienie oraz czystości.
Misa (dzieża), konstrukcja oraz całe poszycie prezentowanego kutra masarskiego, wykonane zostało z wysokogatunkowych stopów metali nierdzewnych - urządzenie niezmiernie łatwe do utrzymania w czystości.
Posiada koła transportowe (z hamulcem) umożliwiające szybkie przemieszczanie urządzenia w dowolne miejsce.
Urządzenie idealne do rozdrabniania, cięcia, mielenia mięsa surowego i gotowanego, ryb, ziemniaków, warzyw gotowanych.
Maszyna do homogenizowania produktów mięsnych, wyrabiania pasztetowej (leberki), różnego rodzaju pasztetów, wybornych parówek itp.
Najlepszy wybór dla sklepów mięsnych, zakładów masarskich, gastronomicznych, garmażeryjnych, restauracji oraz hoteli.
Łatwy w obsłudze, bezpieczny i stabilny.
Solidne wykonanie przemysłowe.
DANE TECHNICZNE
- Napięcie: 400V
- Silnik: 1,1 kW / 50Hz
- Wydajność: 320 [kg/h]
- Pojemność misy: 20 litrów
- Prędkość noży: 1400 [obr/min]
- Prędkość misy: 12 [obr/min]
- Wymiary (dłg. x szer. x wys.): 775 x 705 x 960 [mm]
- Waga: 126 [kg]
* Podane wymiary dotyczą urządzenia z zamkniętą pokrywą.