- pojemność: 4wózki na 20x GN 1/1
- schładzanie -500 kg /cykl**
- zamrażanie -450kg /cykl**
- dotykowy 9” sterujący panel HD zpiktogramami / sterowanie elektroniczne
- 3 intuicyjne ustawienia menu: gastronomia / piekarnictwo / cukiernictwo
- sonda potrawy: 4-punktowa
- czynnik chłodniczy: R452a
- wersja przelotowa
- idealna pod wszelkiego rodzaju zakłady przemysłowe
FUNKCJE CHŁODZENIA:
- schładzanie szokowe•zamrażanie szokowe do -40°C
- sterowane rozmrażanie
- utrzymywanie -chłodzenie i zamrażanie
POZOSTAŁE FUNKCJE:
- dowolnie programowany cykl kombi
- możliwość zapisania własnych programów (mniejszy •ubytek wagi dzięki cyklom zaprogramowanym specjalnie dla obrabianej potrawy)
- HACCP real time-graficzne zobrazowanie danych na wyświetlaczu izapisanie ich do pamięci urządzenia•wizualizacja aktualnego zużycia energii
- system autodiagnostyki błędów
- wbudowane porty USB i SD służące do ściągania i wgrywania przepisów, danych HACCP i aktualizacji oprogramowania
- regulowana prędkość wentylatora itemperatury
- funkcja multilevel -umożliwia nastawienie czasu obróbki dla każdej półki zosobna
- Wymiar urzadzenia: 1390x3070x2545 mm
- Wymiar komory:780x2230x2010 mm( pojemnosc dla wozkow: 5 x GN1/1lub4 x EN 400X600 lub 3 x GN2/1)
- Wymiary agregatu: 3146x1560x1302 mm