Przekąska wieloziarnista Brunch kanapka o smaku szpinaku i bazylii.
Masa netto 47g
Składniki: mieszanka wieloziarnista 83% ( mąka: pszenica ryż, jęczmień, owies, sorgo, żyto), kasza kukurydziana.) płatki ziemniaczane, słód jęczmienny, serwatka w proszku z mleka, sól morska, kakao w proszku. Nadzienie 50%, ( przecier jabłkowy, błonnik, szpinak 18,3%, melasa, gliceryna, sól mosrska, aromaty), olej słonecznikowy.
Wartość odżywcza w 100g: Wartość energetyczna 1680kJ/400kcal, tłuszcz 11,0g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,1g; Węglowodany 58,0g; w tym cukry 16,5g; Białko 9,0g; Sól 0,59g.
Może zawierać śladowe ilości: arachid, orzechy, soje.
Data do spożycia 25.12.21