Uwaga! Na tej aukcji, każda sztuka towaru ma gramaturę taką jak w tytule. Na przykład - 500g. Kupując dwie sztuki kupujesz kilogram, trzy sztuki to 1,5 kg itd.
WAŻNE! Zamówienia zawierające świeże produkty wysyłamy TYLKO w poniedziałki, wtorki i środy!
Zdarza się bowiem, że kurier nie dotrze do Ciebie na drugi dzień po nadaniu paczki - wówczas produkty wrażliwe na temperaturę musiałby leżeć przez cały weekend w magazynie przewoźnika, aby wyeliminować taką możliwość ograniczamy terminy wysyłek.
Prosciutto Crudo di Parma DOP - 500g
Certyfikowana, klasyczna szynka parmeńska. Ta dojrzewająca, delikatna wędlina o jedynym w swoim rodzaju smaku i szlachetnym aromacie, pokrojona w kawałki doskonale sprawdzi się na desce wędlin (najsmaczniejsza z czerwonym winem!). Może być świetnym dodatkiem do pizzy, sosów czy nawet kanapek.
Kraj pochodzenia: Włochy
Gwarancja świeżości: Wszystkie produkty krojone i pakowane są bezpośrednio przed wysyłką. Nie przechowujemy ich na zapas, ani nie przygotowujemy wcześniej.
Bezpieczeństwo transportu: Nasze sery i wędliny pakujemy w termiczne pudełka styropianowe. O właściwe warunki w ich wnętrzu dbają specjalne chłodzące wkłady, które pozwalają zachować odpowiednią temperaturę nawet do 36h. Dzięki temu masz pewność, że zamówione produkty dotrą do ciebie w dokładnie takim stanie w jakim wyjechały z naszej chłodni.
Gramatura: Zamawiając sery lub wędliny na wagę, prosimy pamiętaj, że nie mamy możliwości idealnego ukrojenia co do grama, ponieważ nie kroimy na plasterki, tylko na całe kawałki o wybranej wadze. Dlatego gramatury poszczególnych towarów mogą różnić się od zamawianych o +/- 10%.
WAŻNE! Jeśli zamawiasz przykładowo 500g Salami i 500g Prosciutto, a okaże się że w paczce jest tylko 450g Salami, sprawdź wagę Prosciutto - będzie go 550g lub nawet 600g. Zawsze równoważymy braki najdroższym towarem z zamówienia!
Porcje: Zastrzegamy sobie prawo do dzielenia zamówienia na porcje - może się okazać, że np. twoje zamówione 500g dotrze w dwóch kawałkach po 250g. Staramy się unikać takiego podziału, ale niekiedy jest to nie możliwe.