PRODUKT KOKOSOWY MANGO BEZGLUTENOWY BIO 140 g - VEGUP BIO
SKŁADNIKI mleczko kokosowe* 70,9% (woda, ekstrakt z kokosa*), mango Alfonso* 12%,syrop z agawy*, skrobia*, zagęszczony sok z białych winogron*, zagęszczony sok cytrynowy*, naturalny aromat*, wegańskie kultury bakterii jogurtowych (S. thermophilus, L. delbrueckii ssp. bulgaricus). (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 446 kJ / 107 kcal Tłuszcz: 5,3 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1 g; Węglowodany: 14 g; w tym cukry: 8,4 g; Błonnik: 0,5 g; Białko: 0,6 g; Sól: 0,03 g; ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +1C do +8C.