Probiotyczny sok z kiszonej kapusty i marchewki bio 500 ml - sątyrz
SKŁADNIKI
kapusta biała*, marchew*, seler naciowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt wytwarzany tradycyjnie, niepasteryzowany. Nie zawiera soli. Produkt innowacyjny. Zawiera dodatek bakterii Lactobacillus fermentum.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 30 kJ/7 kcal
Tłuszcz: < 0,01 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,01 g
Węglowodany: 1,5 g
w tym cukry: 1,4 g
Białko: 0,3 g
Sól: 0 g
Witamina C: 39 mg [49 % dziennej referencyjnej wartości spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)]
UWAGA
Wybrzuszone wieczko nie wpływa na jakość produktu, jest naturalnym efektem kiszenia. Nie wstrząsać, otwierać powoli.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych w temperaturze od 4 do 8 stopni C. Po otwarciu spożyć w ciągu 7 dni.
WEGETARIAŃSKI:WEGETARIAŃSKICERTYFIKAT BIO:jestWEGAŃSKI:WEGAŃSKIBEZ GLUTENU (w składnikach):BEZ GLUTENU (w składnikach)KRAJ PRODUCENTA:PolskaPRODUCENT - NAZWA I ADRES:GOSPODARSTWO EKOLOGICZNE SĄTYRZ PIOTR WOŹNICKI, SĄTYRZ PIERWSZY 6, 73-120 CHOCIWEL