Probiotyczny sok z kiszonego buraka bio 500 ml - sątyrz
SKŁADNIKI
burak ćwikłowy*, seler naciowy*, koper*, czosnek*, chrzan*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt wytwarzany tradycyjnie, niepasteryzowany. Nie zawiera soli. Produkt innowacyjny. Zawiera dodatek bakterii Lactobacillus fermentum.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 48 kJ/11 kcal
Tłuszcz: < 0,01 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,01 g
Węglowodany: 1,7 g
w tym cukry: 1,6 g
Białko: 1,2 g
Sól: 0 g
UWAGA
Wybrzuszone wieczko nie wpływa na jakość produktu, jest naturalnym efektem kiszenia. Nie wstrząsać, otwierać powoli.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych w temperaturze od 4 do 8 stopni C. Po otwarciu spożyć w ciągu 7 dni.
WEGETARIAŃSKI:WEGETARIAŃSKICERTYFIKAT BIO:jestWEGAŃSKI:WEGAŃSKIBEZ GLUTENU (w składnikach):BEZ GLUTENU (w składnikach)KRAJ PRODUCENTA:PolskaPRODUCENT - NAZWA I ADRES:GOSPODARSTWO EKOLOGICZNE SĄTYRZ PIOTR WOŹNICKI, SĄTYRZ PIERWSZY 6, 73-120 CHOCIWEL