Kuchnia Żydowska
Praca Zbiorowa
- Rok wydania: 2008
- Rodzaj okładki: Twarda
- Autor: Praca Zbiorowa
- Stan: Widoczne ślady używania
- ISBN: 9788389840684
- Wymiar: 17cm x 25cm
- Nr wydania: -
- Seria: -
- Ilość stron: 142
- Waga: 0.4 kg
- Indeks: -
- TIN: T04629750
Kolekcja Podróże kulinarne. Tradycje, smaki, potrawy to seria pięknie wydanych albumów, w których praktyczną wiedzę kulinarną uzupełniają ciekawostki i tajniki kuchni różnych zakątków świata. Każdy tom przedstawia najsmaczniejsze potrawy świata, unikatowy klimat i tradycję kuchni każdego z 25 opisywanych krajów. Oprócz najsłynniejszych, wartych polecenia przepisów z wybranego kraju, w każdym tomie znajdą Państwo sekrety tworzenia typowych dla danej kuchni smakołyków, ich historie, obyczaje biesiadowania oraz najbardziej popularne potrawy i przyprawy.
Objaśnienie do stanu: Widoczne ślady używania
Książki posiadające drobne ślady użytkowania, które nie wpływają na zawartość i nie utrudniają czytania (drobne przybrudzenia, zagięcia, mogą pojawić się podkreślenia, podpis, inne).