Danie z ryżem, szynką wołową, fasolką szparagową, porami i marchwią w pikantnym sosie satay.
Waga netto: 275 g
Wartość energetyczna: 1128 kcal (4721 kJ)
Przygotowanie
Otworzyć opakowanie rozdzierając w oznaczonym miejscu. Rozłożyć dno. Wyjąć saszetkę z pochłaniaczem tlenu. Zalać wrzątkiem do linii oznaczonej strzałką na zewnątrz opakowania. Zamieszać dokładnie i zamknąć (zapięcie strunowe). Pozostawić na ok 8 min. Ponownie zamieszać i serwować z saszetki.
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA/100g:
- Kalorie: 410 kcal (1716 kJ)
- Węglowodany: 63 g
- Białko: 9,9 g
- Tłuszcze: 12 g
Skład
ryż, orzechy ziemne (8,5%), szynka wołowa, cebula, olej palmowy, marchew, fasola szparagowa, sól, pieprz cayenne, bulion, soja, skrobia kukurydziana, maltodekstryna, serwatka w proszku, skrobia pszeniczna, por, cukier, pieprz, zioła, przyprawy, glutaminian (E621), karmel (E150c), przeciwutleniacz (E330), konserwant (E250).
Informacja dla alergików: Zawiera mleko, soję, gluten, orzechy ziemne. Może zawierać śladowe ilości orzechów.
Załączona saszetka z pochłaniaczem tlenu jest gwarantem świeżości i trwałości produktu.
Kraj pochodzenia: Holandia
Termin przydatności na opakowaniu (01-11-2025)
Przechowywać w temperaturze poniżej 23°C