Jarskie danie z makaronem, pieczarkami, porami, papryką i cebulą w kremowym sosie z sera Ementaler.
Przygotowanie: Otworzyć opakowanie rozdzierając w oznaczonym miejscu. Rozłożyć dno. Wyjąć saszetkę z pochłaniaczem tlenu. Zalać wrzątkiem do linii oznaczonej strzałką na zewnątrz opakowania. Zamieszać dokładnie i zamknąć (zapięcie strunowe). Pozostawić na ok 8 min. Ponownie zamieszać i serwować z saszetki.
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA/100g:
- Kalorie: 404 kcal (1692 kJ)
- Węglowodany: 60 g
- Białko: 13 g
- Tłuszcze: 13 g
Skład: makaron (pszenica, jaja, sól), ser (12%), mleko, olej palmowy, skrobia ziemniaczana, papryka, por, cebula, pieczarki, glutaminian (E620).
Informacja dla alergików: Zawiera mleko, jaja, gluten. Może zawierać śladowe ilości orzechów i orzechów ziemnych.
Załączona saszetka z pochłaniaczem tlenu jest gwarantem świeżości i trwałości produktu.
Kraj pochodzenia: Holandia
Termin przydatności na opakowaniu: 15-08-2026
Przechowywać w temperaturze poniżej 23°C