Danie restauracyjne zamknięte w weku!
POLSKIE GRUSZKI W DELIKATNEJ ZALEWIE– Piękne, słodkie i soczyste gruszki, prosto z polskich sadów! Dodaliśmy do nich klasycznie goździki i cynamon, a wszystko z delikatną zalewą z odrobiną octu jabłkowego. Idealne jako dodatek do deserów, ale również jako słodka przekąska. Tworzą wspaniały duet z serem gorgonzola, zarówno na bruchettach jak i w sałacie.
Podczas produkcji wszystkich naszych dań unikamy używania konserwantów, stabilizatorów i ulepszaczy. Proces konserwacji oparty jest wyłącznie na tradycyjnych metodach pasteryzacji z użyciem najwyższej jakości składników.
Masa netto: 310 g
Jak podawać to danie:
Gruszki w delikatnej zalewie są idealne jako dodatek do deserów, a wyciągnięte prosto z naszego słoika - stanowią słodką przekąskę.
WEKUJEMY Z SERCEM!
Sprawdź jak dobry skład mają nasze weki:
składniki: gruszka 53,9 %, woda, cukier, ocet jabłkowy (zawiera siarczyny), goździki, cynamon
alergeny: siarczyny
KRAJ POCHODZENIA: POLSKA
wartość odżywcza w 100 g:wartość energetyczna 593 kJ/ 142 kcal: tłuszcz 0,25 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,06 g; węglowodany 34,39 g, w tym cukry 24,14 g ; białko 0,51 g, sól 0,00 g
masa netto: 310 g
masa netto po odsączeniu: 200 g
Nasze weki wystarczy przechowywać w miejscu suchym i chłodnym. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 48 godzin.