Polisol – Z dziką różą
Skutecznie oczyszcza organizm, normalizuje funkcje wszystkich narządów i układów, dostarcza ważne naturalne komponenty.
Właściwości:
Polisol jest naturalnym produktem z kiełkującego ziarna zbóż (słodów) pszenicy, jęczmienia, owsa i kukurydzy, przyczyniającym się do wzmocnienia odporności i prawidłowego funkcjonowania organizmu.
Wzmocnienie funkcji obronnych organizmu, działanie antyoksydacyjne, działanie przeciwdepresyjne
Wzrost poziomu hemoglobiny i liczby krwinek czerwonych we krwi
Obniżenie poziomu cholesterolu
Minimalizacja skutków ubocznych negatywnego wpływu „ciężkich” antybiotyków i innych leków
Poprawa perystaltyki jelit
Odzyskiwanie sił po chorobie, operacji, w tym chemioterapii
Poprawa stanu psychicznego i sprawności fizycznej, wzmocnienie pożądania seksualnego i wytrzymałości
Zapewnienie organizmowiniezbędnej ilości 100% naturalnych witamin i składników odżywczych (C, B1, B2, B6, PP, E, kwas pantotenowy, biotyna), aminokwasów (w tym 8 niezbędnych) i składników mineralnych (Ca, Mg, P, K, Na, Zn, Fe, Cu)
Normalizacja funkcjonowania układu płciowego, hormonalnego, nerwowego
Przyczynia się do budowania masy mięśniowej.
Jak stosować „Polisol”?
• dzieci: zwykle po jednej-dwie łyżeczki 3 razy dziennie 15-20 minut przed posiłkiem, 1 miesiąc;
• dorośli: zwykle po jednej-dwie łyżki 3 razy dziennie 15-20 minut przed posiłkiem, 1 miesiąc.
Składniki:
słód pszeniczny, słód jęczmienny, słód owsiany, słód kukurydziany, woda.
Wartość energetyczna:
273 kcal \ 100g.
Przechowywanie:
przechowywać w dobrze wentylowanym, czystym, suchym, wolnym od obcych zapachów pomieszczeniu magazynowym, w miejscu nienarażonym na działanie bezpośredniego światła w stałej temperaturze od 0 ° C do 25 ° C.