POLĘDWICZKI w sosie borowikowym KOGOOT danie 300g
⭐⭐⭐⭐⭐
Restauracyjne danie od szefa kuchni bez wychodzenia z domu!
⭐⭐⭐⭐⭐
Nie musisz już tracić czasu na gotowanie ani martwić się, czy Twoja potrawa wyjdzie, jak należy!
⌛ 5 minut - tyle potrzebujesz, żeby przygotować restauracyjne danie, którym uraczysz siebie i bliskich.
Duże kawałki wyselekcjonowanej polędwiczki wieprzowej, w wyjątkowo aromatycznym sosie ze szlachetnych borowików, na bazie sosu Demi-Glace z dodatkiem najwyżej jakości śmietany.
Dobrze znane i jakże popularne polskie danie, które nabrało doskonałego smaku, dzięki połączeniu go z klasykiem kuchni francuskiej – sosem Demi-Glace.
⭐ Gotuje się go aż przez 3 dni, aby zyskał właściwy smak. ⭐
✔️ Danie gotowe do podania! ✔️
✴️ Należy pamiętać, że taka potrawa podana w restauracji kosztowałaby co najmniej 3 razy więcej!
✴️ Oszczędzasz czas i pieniądze, przygotowując je we własnym domu.
✔️ Ręcznie przygotowane restauracyjne danie od najlepszych szefów kuchni
✔️ Dzięki zastosowaniu innowacyjnej technologii potrawa zachowuje pełnię smaku i odpowiednią strukturę
✔️ Danie zamknięte w rzemieślniczej puszce wytrzyma nawet 2 lata w temperaturze pokojowej
✔️ 100% naturalne i świeże składniki
✔️ Bez konserwantów i oleju palmowego
✔️ Łatwy i wygodny sposób przygotowania
✔️ Oszczędność czasu i pieniędzy
✔️ Ekologiczne opakowanie
✔️ Poręczna i szczelna puszka, którą możesz wszędzie zabrać ze sobą
Dwa sposoby przygotowania:
1️⃣ Otwórz opakowanie i wrzuć zamkniętą puszkę do gotującej się wody.
⏰ Czas przygotowania: 1️⃣0️⃣ minut.
Po tym czasie danie jest gotowe do nałożenia na talerz.
2️⃣ Otwórz opakowanie i zawartość puszki podgrzej na patelni.
⏰ Czas przygotowania: 5️⃣ minut.
Po pięciu minutach posiłek jest gotowy.
Podaj tak, jak lubisz!
Szczegółowe informacje:
✅ Gotowe danie / Danie w puszce rzemieślniczej / Restauracyjne danie / Żywność konserwowana
✅ Potrawa: Wyselekcjonowana polędwiczka wieprzowa, w sosie ze szlachetnych borowików, na bazie sosu Demi-Glace z dodatkiem śmietany. Dobrze znany i jakże popularny polski przepis, który nabrał doskonałego smaku, dzięki połączeniu go z klasykiem kuchni francuskiej – sosem Demi-Glace.
✅ Z czym można podać danie: z ziemniaczkami po chłopsku, kaszą gryczaną, makaronem tagliatelle.
✅ Bez konserwantów i oleju palmowego.
✅ Rzemieślnicza puszka w papierowym opakowaniu z instrukcją przygotowania i informacjami.
✅ Przechowywanie: w temperaturze pokojowej.
✅ Składniki: polędwiczka wieprzowa, ŚMIETANKA*, sos demi glace, borowik mrożony, cebula, suszone borowiki, olej słonecznikowy, MASŁO*, sól, tymianek suszony, pieprz czarny.
Alergeny oznaczono symbolem*.
✅ Masa netto: 300 g
✅ Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- tłuszcz - 8,0 g,
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3,8 g,
- węglowodany - 2,6 g,
- w tym cukry - 0,5 g,
- białko - 20 g,
- sól - 0,66 g
✅ Wartość energetyczna:
- kJ / 100 g - 686 kJ
- kcal / 100 g - 164 kcal
✅ EAN13: 5905248422056
⭐ Restauracyjna jakość ⭐
Przygotowywanie posiłków w kuchni Kogoota odbywa się pod okiem kulinarnych mistrzów z elitarnego Klubu Szefów Kuchni. Jednym z nich jest Chef Zbigniew Kurleto, który szlifował umiejętności w renomowanych lokalach, takich jak: Hotel Grand, Restauracja Wierzynek czy Hawełka.
Szef Zbigniew codziennie dogląda pracy w kuchni i dba o jakość przyrządzanych potraw. To dzięki jego doświadczeniu do puszek trafiają wyłącznie najlepsze kawałki soczystego mięsa, odpowiednio dobrane warzywa i aromatyczne sosy.
✏️ Kilka słów od Chefa Kurleto:
➡️ "Wracając do domu po ciężkim dniu w pracy, dobrze jest wiedzieć, że czekają na Ciebie dania restauracyjnej jakości, które możesz przygotować bez większego trudu".
➡️ "Jeśli nie czujesz się profesjonalistą w kuchni, a chcesz popisać się czymś wyjątkowym przed rodziną lub przyjaciółmi, warto mieć z tyłu głowy, że posiłek wart najlepszych restauracji może znaleźć się na Twoim talerzu w mgnieniu oka".
⭐ Przepis od Szefa Kuchni ⭐
Ambasadorem marki Kogoot i autorem większości receptur dań i sosów jest Chef Jarosław Walczyk, laureat prestiżowych nagród, w tym Osobowość kulinarna roku 2016 i Szef Kuchni Roku 2015.
Właściciel zdobywającej wyróżnienia restauracji Strefa i przewodniczący Klubu Szefów Kuchni, który zrzesza kucharzy, takich jak Kurt Scheller i Robert Sowa.
✏️ Oto jak sam Szef Jarosław mówi o daniach Kogoot:
➡️ "To najlepsza opcja na zabranie ze sobą w podróż restauracyjnego posiłku wykonanego w 100% z naturalnych składników. Takie danie w puszce nada się wprost idealnie na każdy wyjazd, kiedy nie chcemy tracić czasu na gotowanie lub odwiedzanie restauracji".
➡️ "Nasze dania fantastycznie sprawdzą się w sytuacji, kiedy chciałbyś pokazać swojej wybrance, że posiadasz umiejętności godne mistrzów kuchni".