Cena dotyczy pół kilograma gotowego produktu
Sum afrykański to ryba słodkowodna .
Mięso jest białe i delikatne. charakteryzuję się niską zawartość tłuszczu 3,9%, wysoką zawartość białka (18%).Nie zawiera ości śródmięśniowych. Walory smakowe zaspokoją gusta największych smakoszy ryb.. Produkt jest w 100% ekologiczny wędzony metodami tradycyjnymi na zimno jedynie z dodatkiem soli i przypraw
Produkt dostarczony jest świeży maksymalnie do 2 dni po wędzeniu. Nadaje się do spożycia do 30 dni od wędzenia.
Naszą specjalnością są ryby wędzone w wędzarni gospodarstwa rybackiego z wieloletnimi tradycjami, co gwarantuje ich niepowtarzalny smak i zapach.
Przygotowane są według staropolskiej receptury z użyciem wyłącznie naturalnych przypraw. Gwarantujemy Państwu, że nasze produkty, zgodnie z zasadami tradycyjnego wędzenia, nie zawierają żadnych środków konserwujących i "polepszaczy smaku".
Wszystkie składniki użyte do przyrządzania ryb są zawsze w 100% naturalne.
Każda ryba jest przez nas wyselekcjonowana i przygotowana z recepturą wypracowaną osobno dla każdego gatunku.
Ryby na czas wysyłki pakujemy próżniowo i zabezpieczamy termicznie.
Kontakt telefoniczny 530 051 556