Skład:
Wielkość opakowania: 500 g
Porcja jednorazowa: 5 g
Ilość porcji w opakowaniu: 100
Składniki:
Skład: skorupy jaj kurzych.
Składniki analityczne 100 g Białko 4,3% Popiół surowy 95% Wilgotność 1% Wapń 32,5 g Magnez 350 mg Sód 118 mg Potas 63,4 mg Cynk 371 mcg Miedź 312 mcg Fosfor 312 mcg
Badania mikrobiologiczne: enterobacteriaceae<100j.t.k./g.
Sposób użycia:
Psy i koty: indywidualnie w zależności od poziomu zawartości fosforu w pokarmie. Dawkowanie do surowego mięsa: chude mięso 3.5 miarki, tłuste mięso 3 miarki, podroby 3.5 miarki, żwacze 1 miarka /1 kg mięsa (b. k) Dokładną dawkę i czas stosowania powinien określić lekarz weterynarii.
Sposób podania: wymieszać z pokarmem. Przechowywać w oryginalnym opakowaniu w temperaturze pokojowej, w suchym i ciemnym miejscu, niedostępnym dla dzieci.