Podwójny rozdzielacz / niwelator i tamper są zaprojektowane z jednej strony, podwójne boki są wysokie.
Regulowana głębokość - Ustaw żądaną głębokość tampera, aby za każdym razem uzyskać takie same wyniki.
Równomierne parzenie - Uzyskaj taką samą równomierną dystrybucję i ubijanie za każdym razem, dzięki czemu możesz łatwo osiągnąć idealny shot w domu.- Jeśli wyrównasz fusy przed ubijaniem, możesz stworzyć taką samą i równą paczkę.
Regulowany rozdzielacz 53 mm i podstawa tampera do użytku ze stożkowym sitkiem 54 mm, a także Barista Express, Pro, Contact, Bambino Plus, Infuser i Duo-Temp Pro.
Wskazówki dla profesjonalistów - Upewnij się, że kosz sitka jest w pełni wypełniony zmieloną kawą, aby uzyskać odpowiedni nacisk tampera w celu uzyskania mocniejszego opakowania i bogatszego smaku. Aby uzyskać najlepsze rezultaty, przed wypoziomowaniem i ubiciem kosza należy przytrzymać jego górną część palcem lub płaską krawędzią. Parz z użyciem dobrej, przefiltrowanej wody.