Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe
28284
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.12. (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie)
Autorzy zaprezentowali informacje dotyczące przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich.
Wiedzę teoretyczną wsparli licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami, które wskazują sposoby praktycznego zastosowania teorii.
waga - 0.46
Ean - 9788302136320
28284
- ISBN: 978-83-02-13632-0
- Data premiery: 2022-02-21
- Autor: Bożena Granecka-Wrzosek,Witold Drogoń
- Wydawnictwo: 28284
- Rok wydania: 2019
- Oprawa: Miękka
- Liczba stron: 304
- Wydanie: 5
- Rodzaj: Książki
- Głębokość: 11.000000