Podravka Danie gotowe Ravioli z mięsem w sosie pomidorowym 300g
PODRAVKA
Opis szczegółowy
Smaki kuchni śródziemnomorskiej
Gotowe już w 2 minuty
Bez dodatku konserwantów, sztucznych barwników, oleju palmowego
Parametry produktuSposób przygotowania: Kuchenka mikrofalowa
Zawartość netto: 300 g
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Unia Europejska
Składniki: Ravioli z mięsem 52% (semolina z pszenicy twardej durum, jaja, bułka tarta (mąka pszenna, woda, drożdże piwne, sól), smalec, mięso wieprzowo-wołowe 7%, sól, aromaty, przyprawy, ekstrakt drożdżowy, zioła aromatyczne, ser grana padano (mleko, sól, podpuszczka, substancja konserwująca: lizozym z jaj), błonnik roślinny, odtłuszczone mleko w proszku, dekstroza, cukier), sos pomidorowy 48% (pomidory, cebula, ser parmezan, olej słonecznikowy, sól, bazylia, białe wino, cukier, naturalny aromat). może zawierać śladowe ilości soi i gorczycy.
Waga jednostkowa brutto: 0,35 kg
Technika utrwalenia: sterylizacja
Wysokość palety: 1,56 m
Temperatura przechowywania min - max: poniżej 35 °C
Wymiar opakowania (SxWxG): 19,3 x 35,2 x 15,5 cm
Liczba opakowań konsumenckich: 1 szt.
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety: 29 op. zb. (DU)
Waga brutto: 348 g
Kod CN: 1902 20 99
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 116 op. zb. (DU)
Liczba warstw na palecie: 4 warstw (warstwa)
AlergenyPszenica i produkty z pszenicy: Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Tak
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Zboża zawierajace gluten: Tak
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
PrzechowywanieSposób przechowywania: przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej
Wartość odżywczaZawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 4,8 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 3,8 g
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 1 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 13,4 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 1,4 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 339 kcal
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 10,5 g
Zawartość węglowodanów w porcji: 40,2 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 474 kJ/100g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 14,4 g
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 1428 kJ
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 1,4 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 3,5 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 113 kcal/100g
Wielkość porcji: 300 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie): 11,4 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 4,2 g
Zawartość soli w porcji (ogólnie): 4,2 g
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie): 3 g