Podravka Danie gotowe makaron carbonara 325g
PODRAVKA
Opis szczegółowy
Smaki kuchni śródziemnomorskiej
Gotowe już w 2 minuty
Bez dodatku konserwantów, sztucznych barwników, oleju palmowego, glutaminianu sodu
Parametry produktuSposób przygotowania: Kuchenka mikrofalowa
Zawartość netto: 325 g
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Unia Europejska
Składniki: Gotowany makaron 55% (woda, mąka pszenna, białka jaj), sos 39% (woda, śmietanka w proszku, olej słonecznikowy, sól, modyfikowana skrobia kukurydziana, aromat (mleko), aromat dymu wędzarniczego, stabilizator (guma ksantanowa), aromat naturalny, pieprz biały, lecytyna sojowa), cebula, boczek wędzony 3% (boczek wieprzowy, woda, sól, cukier, stabilizator (trifosforany), przeciwutleniacz (izoaskorbinian sodu), aromat naturalnego dymu wędzarniczego i przypraw). może zawierać śladowe ilości: skorupiaków, ryb, selera, gorczycy, mięczaków.
Waga jednostkowa brutto: 0,37 kg
Wysokość palety: 1,56 m
Temperatura przechowywania min - max: poniżej 35 °C
Wymiar opakowania (SxWxG): 14,5 x 19,2 x 3,5 cm
Liczba opakowań konsumenckich: 1160 szt.
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety: 29 op. zb. (DU)
Waga brutto: 3,87 kg
Kod CN: 1902 30 90
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 116 op. zb. (DU)
Liczba warstw na palecie: 4 warstw (warstwa)
AlergenyPszenica i produkty z pszenicy: Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Mięczaki i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Tak
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Zboża zawierajace gluten: Tak
Soja i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Może zawierać
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Ryby i produkty pochodne: Może zawierać
Orzechy: Nie
PrzechowywanieSposób przechowywania: przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej
Wartość odżywczaZawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 5,7 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 3,6 g
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 0,5 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 11,6 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 2 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 367 kcal
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 4,9 g
Zawartość węglowodanów w porcji: 37,7 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 470 kJ/100g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 18,5 g
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 1541 kJ
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 1,1 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 1,5 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 113 kcal/100g
Wielkość porcji: 325 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie): 11,7 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 6,5 g
Zawartość soli w porcji (ogólnie): 3,6 g
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie): 1,6 g