Podgrzewacz do hot dogów - 300 parówek / 100 bułek
Marka: Royal Catering
Model: RCHW 2500H
Nr katalogowy: 10011587
Cechy produktu:
- 300 parówek i 100 bułek
- Moc 2400 W
- Temperatura 30-110°C
- Stal nierdzewna
- Przesuwne drzwi
Specyfikacja techniczna:
- Model - RCHW 2500H
- Nr katalogowy - 10011587
- Stan artykułu - Nowy
- Napięcie - 230 V
- Moc - 2400 W
- Materiał obudowy - Stal nierdzewna
- Materiał drzwiczek - Szkło hartowane
- Pojemność zbiornika na wodę - 11-15 l
- Wymiary zbiornika na wodę - 33 x 73 x 37 cm
- Zakres temperatury - 30-110°C
- Czas podgrzewania - 60 minut
- Maks. liczba parówek - 300 szt.
- Kosz - Nie
- Pręty grzewcze - Nie
- Długość przewodu zasilającego - 1,3 m
- Instrukcja obsługi - Tak
- Wymiary (DxSxW) - 80 x 41 x 69,5 cm
- Waga - 25 kg
Podgrzewacz do hot dogów - 300 parówek / 100 bułek
Podgrzewacz do hot dogów marki Royal Catering pozwala nie tylko podgrzać, ale również utrzymać w wysokiej temperaturze parówki i bułki. Model RCHW 2500H jest niezastąpiony przede wszystkim w barach z szybkim jedzeniem, bufetach, food truckach, a także na stacjach benzynowych oraz stoiskach z gastronomią.
Maszyna do hot dogów – opis
Duża pojemność sprzętu zapewnia jednoczesne podgrzewanie 100 bułek i 300 parówek. Wygodny dostęp do nich gwarantują wyjmowana taca i przesuwne drzwi z przezroczystego szkła hartowanego. Taka konstrukcja ułatwia również czyszczenie maszyny do hot dogów.
Wysoka wydajność sprzętu to zasługa mocy grzewczej wynoszącej 2400 W. Temperaturę ustawisz w zakresie od 30 do 110°C, co pozwala szybko podgrzać zawartość.
Gotowanie na parze jest energooszczędne i zdrowsze, a przygotowane tak kiełbaski są sprężyste i soczyste. Witrynę grzewczą wyposażono w zbiornik na wodę oraz kurek do jego opróżniania. Kontrolka informuje o poziomie napełnienia zbiornika.
Solidna obudowa ze stali nierdzewnej sprawia, że podgrzewacz do hot dogów idealnie nadaje się do komercyjnego użytku. Urządzenie wyposażono w gumowe antypoślizgowe nóżki, które nie rysują blatu.
W ofercie znajdują się:
- Podgrzewacz do hot dogów
- Szczypce
- Instrukcja obsługi