Doskonałego smaku podgardle wieprzowe wędzone z własnego gospodarstwa. Podgardle wędzę po uprzednio przygotowanej solance, a następnie jeszcze dobę trzymam w ziarnach jałowca a następnie wędzę. Smak jest wyśmienity. Moi znajomi czy rodzina kroją sobie na cieniutkie plastereczki podgardle na chleb do ogóreczka lub ostrej papryki, chociaż ja bardziej zachwalam to podgardle do smażenia na nim np. jajecznicy. Podgardle kroi się też w plastry i przekłada pieczony drób lub pasztety - nadaje potrawom aromatu jałowca. Podgardle jest wędzone, nie parzone.
Dbamy o Twoją prywatność
Dzięki plikom cookies i technologiom pokrewnym oraz przetwarzaniu Twoich danych, możemy zapewnić, że dopasujemy do Ciebie wyświetlane treści.Wyrażając zgodę na przechowywanie informacji na urządzeniu końcowym lub dostęp do nich i przetwarzanie danych (w tym w obszarze profilowania, analiz rynkowych i statystycznych) sprawiasz, że łatwiej będzie odnaleźć Ci w Allegro dokładnie to, czego szukasz i potrzebujesz.Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy.
Ułatwienia korzystania z naszych stron, prezentowania spersonalizowanych treści i reklam oraz ich pomiaru, tworzenia statystyk, poprawy funkcjonalności strony.Zgodę wyrażasz dobrowolnie. Możesz ją w każdym momencie wycofać lub ponowić w zakładce Ustawienia plików cookies na stronie głównej. Wycofanie zgody nie wpływa na legalność uprzedniego przetwarzania.
polityka plików cookiespolityka ochrony prywatnościPODGARDLE WĘDZONE SOLONE Z JAŁOWCEM 0,5kg (11480765936)
Sprzedający zgruntuzdrowe
poleca 98,50%
|
667
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.