DISHER BASIC
Podstawowy preparat do maszynowego mycia naczyń w zmywarkach gastronomicznych
Właściwości:
- Preparat do wszystkich typów zmywarek gastronomicznych.
- Znakomity do mycia porcelany, szkła, sztućców oraz naczyń.
- Skutecznie likwiduje trudne do usunięcia zabrudzenia z tłuszczu, białka, skrobi.
- Zabezpiecza szkło przed ścieraniem i matowieniem.
- Zapobiega korozji zmywarki i niszczeniu mytych naczyń.
- Kompatybilny ze wszystkimi typami dozowników.
- Przedłuża życie dozowników poprzez filtrowanie w procesie produkcji. Gwarancja cząstek stałych nie większych niż 0,2 mm.
Rodzaj czyszczenia:
- Maszynowe mycie w zmywarkach
Zastosowania:
- szkło
- porcelana
- ceramika
- stal nierdzewna
Odradzane zastosowania:
- aluminium
Sposób użycia:
- Sprawdzić twardość wody
- Wprowadzić wężyk dozownika do kanistra z preparatem.
- Wyregulować dozowanie płynu według tabeli dozowania (do pobrania poniżej)
- Zalecane dozowanie 2 – 4 ml/l w zależności od jakości wody.