Firma JURA wyznaczyła nowe trendy w technologii wytwarzania delikatnej pianki. Rewolucyjna technologia wytwarzania delikatnej pianki pozwala uzyskać kremową, mleczną piankę o długo utrzymującej się konsystencji i sprawia, że degustacja to prawdziwe święto dla podniebienia. Dzięki niej można smakować najwyższej jakości specjały kawowe, takie jak kawa latte macchiato, kawa cappuccino, kawa espresso macchiato, kawa Flat White. Aby można było stale rozkoszować się doskonałym smakiem specjałów kawowych, stworzony został środek czyszczący do systemu mlecznego.
Formuła została idealnie dopasowana do zastosowania w automatycznych ekspresach do specjałów kawowych firmy JURA i gwarantuje najwyższą efektywność oraz ochronę materiału podczas czyszczenia, dzięki czemu trwałość ekspresu ulega wydłużeniu. Zwykłe przepłukanie dozownika mleka przy użyciu środka czyszczącego powoduje usunięcie pozostałości oraz tłuszczu z mleka i automatyczny ekspres do kawy jest higienicznie czysty i gotowy do następnego użycia.
Zawsze doskonała przyjemność picia kawy dzięki higienie posiadającej certyfikat TÜV
Międzynarodowa, niezależna jednostka badawcza TÜV Rheinland przyznała według najsurowszych kryteriów firmie JURA certyfikat dla automatycznych ekspresów do kawy nienagannych pod względem mikrobiologicznym. Potwierdza on, że: oryginalne produkty do konserwacji firmy JURA dostosowane precyzyjnie do sterowanych elektronicznie programów gwarantują higienę i czystość posiadające certyfikat TÜV w każdym automatycznym ekspresie do kawy firmy JURA.
Wysoka efektywność i oszczędność materiałów
Dzięki technologii delikatnej pianki firmy JURA można smakować najwyższej jakości specjały kawowe, takie jak kawa latte macchiato, kawa cappuccino, kawa espresso macchiato lub kawa flat white. Aby zawsze tak było, stworzono środek czyszczący do cappuccino. W połączeniu z automatycznym procesem czyszczenia środek czyszczący do cappuccino firmy JURA wyjątkowo skutecznie usuwa tłuszcz mleczny i białko. W ten sposób zawsze higienicznie czyste przewody gwarantują zawsze lekką, delikatną piankę mleczną.