O produkcie:
Naturalne płatki są wytwarzane z ziaren pszenicy Podczas produkcji ziarna pozbawia się łusek, a potem tylko poddaje się je sprasowaniu, dzięki czemu całe bogactwo składników pozostaje w środku. Płatki można jeść po zagotowaniu lub na surowo. Doskonale komponują się z jogurtem, mlekiem i owocami oraz sprawdzają jako składnik musli.
Nasze produkty selekcjonowane oraz pakowane są ręcznie. Wszystkie nasze opakowania posiadają strunowe zamknięcie oraz odpowiednią szczelność, dzięki której produkty są zawsze świeże. Po otwarciu pamiętaj o prawidłowym przechowywaniu. Nasze produkty warto trzymać w chłodnym, ciemnym i suchym miejscu oraz chronić przed wilgocią i światłem.
Sposób przechowywania:
Rekomendowana temperatura przechowywania: 2-8 ° C.
Wartości odżywcze w 100g produktu
- Wartość energetyczna: 1596 kJ / 380 kcal
- Tłuszcz: 4,6 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,4 g
- Węglowodany: 75,2 g
- w tym cukry proste: 19,2 g
- Białko: 6,8 g
- Sól: 0,20 g
Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są: gorczyca, gluten, orzechy i nasiona sezamu. Szczegółowe dane znajdują się na etykiecie opakowania. Więcej informacji znajduję się na naszej stronie internetowej.