Płatki kukurydziane Trzy Ziarna
Płatki kukurydziane to produkty przetworzone, które powstają z najwyższej jakości odmiany pszenicy. Ziarna są dokładnie oczyszczane z pozostałości łupiny, a następnie rozdrabniane.
Stanowią doskonałe uzupełnienie zdrowej diety, ponieważ wyróżniają się dużą zawartością składników odżywczych.
Płatki kukurydziane można mieszać z wieloma produktami spożywczymi według własnych preferencji. Z ich dodatkiem łatwo jest przygotować szybkie, zdrowe i pyszne śniadanie.
Ponieważ mają lekko orzechowy smak, doskonale komponują się z owocami, mlekiem, jogurtem oraz miodem. Płatki są bardzo często dodawane są np. do koktajli lub mieszane z jajkiem i smażone na oleju w formie placuszków.
Trzy Ziarna
Marka Trzy Ziarna to sprawdzone produkty, wysoka jakość oraz profesjonalizm. Prowadzimy sprzedaż produktów Superfood zwanej zdrową żywnością, olejków kosmetycznych oraz spożywczych.
Firma Trzy Ziarna posiada własną linię produkcyjną oraz magazyn wyrobów gotowych. Dzięki temu możemy zagwarantować Klientom najwyższą dbałość o każdy etap powstawania produktu.
Od lat staramy się wprowadzać na rynek produkty najwyższej jakości poparte odpowiednimi certyfikatami oraz badaniami.
Ponieważ bardzo cenimy sobie relacje z naszymi partnerami biznesowymi do każdego zlecenia podchodzimy indywidualnie.
Zastosowanie: Ugotowane płatki orkiszowe dodane do mleka, jogurtu lub musli to bardzo wartościowy posiłek.
Postać: płatki
Kraj pochodzenia: Holandia
Masa netto opakowania: 500g
Oferujemy nowoczesny zakład produkcyjny, maszyny, doświadczony zespół oraz przestrzeń magazynową, która pozwala nam świadczyć kompleksowe usługi:
Kupując na naszych aukcjach otrzymujesz sprawdzony produkt.
Produkt zawiera etykietę techniczną z określonym numerem partii, datą ważności oraz krajem pochodzenia.
oferujemy Ci pełne wsparcie w zakresie produkcji, pakowania i etykietowania,
świadczymy pomoc w zakresie projektowania grafiki.
konfekcjonowanie produktów spożywczych sypkich,
Płatki kukurydziane Zastosowanie:
Są doskonałym dodatkiem do mleka, jogurtów, a także może być słodkim dodatkiem do deserów. Świetnie sprawdzają się jako przekąska.
Bez problemu przygotuje się z nich pyszną i pożywną owsiankę, która dostarcza energii w postaci węglowodanów potrzebnych każdego ranka.
Płatki orkiszowe można jeść zarówno surowe, jak i ugotowane. Warto dodać je do jogurtu, domowej granoli lub słodkich i wytrawnych wypieków.
Przygotowanie owsianki z płatków orkiszowych
do gotującego się mleka lub wody wsypać porcję płatków (np. w proporcjach 2:1) i poczekać aż wchłoną płyn.
Dobrym pomysłem na śniadanie będą również bardzo proste placuszki. Trzy łyżki płatków orkiszowych mieszamy z łyżką otrębów pszennych i jednym jajkiem. Formujemy placuszki i smażymy, np. na oleju kokosowym. Podajemy z konfiturą, masłem orzechowym lub owocami
Można dodawać je do koktajli i naleśników oraz upiec z nich chrupiące domowe ciasteczka orkiszowe.
Bez problemu przygotuje się z nich pyszną i pożywną przekąskę, która dostarcza energii w postaci węglowodanów potrzebnych każdego ranka. Można dodawać je do koktajli i naleśników oraz można z nich upiec chrupiące domowe ciasteczka owsiane.
Produkt jest pakowany w opakowania typu „doypack” posiadające zapięcie strunowe, zgrzewane w celu zachowania świeżości.
Struna pozwala na wielokrotne otwieranie i zamykanie opakowania.
Wartości odżywcze produktu w 100g Wartość odżywcza w 100g produktu: Wartość energetyczna - 1607 kJ/379 kcal; Tłuszcz – 1,6g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,2g; Węglowodany- 81,3g, w tym cukry – 8,6g; Białko – 8,3g ,Błonnik – 3g; Sól – 0,01g.
Informacja o alergenach:
Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty zawierające: gluten, gorczycę, orzechy, seler, sezam, soję.
Pakowanie wymienionych produktów jest rozdzielone czasowo, jednak nie możemy w 100% zagwarantować, że w pakowanych produktach nie znajdą się śladowe ilości alergenów.