Restauracja Garmasz Butcher & Restaurant ma do zaoferowania mięso z Polskich krów rasy Simmental Cross do przyrządzenia samodzielnie w domu. Wyselekcjonowane przez szefa kuchni kawałki trafiają do wyspecjalizowanej komory po czym, dojrzewają na sucho przez ok 35-42 dni, gdzie przez ten czas naturalne enzymy przyczyniają się do zniszczenia włóknistej tkanki - wskutek czego mięso staje się bardziej kruche oraz aromatyczne.
Oferta dotyczy steka z Antrykotu, pakowanego próżniowo o gramaturze 300g
Istnieje możliwość zamówienia steków wg preferencji, gdyż każdorazowo są wykrajane indywidualnie. Jeśli jesteś zainteresowany mniejszym lub większym kawałkiem, napisz/zadzwoń do nas.
Odbiór w restauracji bądź dowóz na terenie Warszawy
Dodatkowa oferta dostępna na innych aukcjach
Mięsa sezonowane na sucho minimum 35 dni
Antrykot z kością 16.50 pln / 100 g
Antrykot bez kości 22.00 pln / 100 g
Rostbef bez kości 20,00 pln / 100 g
T- bone 22,00 pln / 100 g
Mięsa sezonowane na mokro
Polska polędwica z jałówki 16,5 pln / 100 g
Polędwica argentyńska 21 pln / 100 g
Rostbef prime U.S.A. 26 pln / 100 g
Kobe Japonia 160 pln / 100 g
Opcjonalnie sosy
Demi glace 8 pln / 50 g
Berneński 8 pln / 50 g
Holenderski 7 pln / 50 g
Pieprzowy 8 pln / 50 g
Opcjonalnie masła smakowe:
Czosnkowe 5 pln / 25 g
Pieprzowe 5 pln / 25 g
Truflowe 10 pln / 25 g
Opcjonalnie dodatki
Ziemniaki puree 14 pln / 200 g
Warzywa sezonowe 12 pln / 150 g
Pate foie gras 32 pln / 50 g
Boczniak królewski 18 pln / 150 g
Zamówienia na terenie Warszawy lub więcej szczegółów za pośrednictwem strony
https://www.royalmenu.pl/pl/restauracje/category/5781-garmasz/lang-pl-PL#