Do przejęcia gotowy, działający od 9 lat na lokalnym rynku biznes - Pizzeria Oregano.
Na parterze budynku biurowego, przy głównej ulicy, z własnym ogródkiem piwnym.
Lokal składa się z:
- dwóch sal konsumpcyjnych dla 20 gości,
- zaplecza kuchennego,
- zmywalni,
- toalety dla personelu,
- toalety gości,
- dwóch pomieszczeń magazynowych
Wnętrze, wraz z ogródkiem, objęte jest monitoringiem.
Główne wyposażenie gastronomiczne:
- duży, 2-komorowy piec do pizzy Sveba Dahlen, prod. szwedzkiej.
- stół do pizzy z 3-drzwiową szafką chłodniczą, szufladami na ciasto i nadstawką
- mieszałka do ciasta
- duży opiekacz do kebaba Potis GD5
- profesjonalny nóż do kebaba Devran
- kuchenka gastronomiczna 4 palnikowa
- zmywarka z funkcją wyparzania
- 2 okapy gastronomiczne z wyciągami
- 2 lodówki
- 2 zamrażarki
- mikrofala, frytownica, zlewozmywaki, szafki, regały itp...
Powierzchnia użytkowa lokalu wynosi 65 m.kw. Do lokalu przynależy ogrodzony i wyposażony w stoliki i parasole ogródek piwny o pow. 74 m.kw., dla ok. 36 gości.
Odstępne za przejęcie gotowej, działającej pizzerii wynosi 55.000 zł. i jest ceną za kompletne wyposażenie gastronomiczne, wyposażenie wnętrza lokalu, prawa do marki i nazwy, przepisów, wprowadzenie w technologię produkcji, bazę klientów, dostawców, stronę , fb, itd... Jednym słowem całe know-how zdobyte w ciągu 9 lat prowadzenia tej działalności.
Przejmując ten lokal nie zaczynasz od zera, - masz wszystko podane jak na tacy, od razu możesz działać. Potrzebujesz tylko.... pracowników.
Kwota wynajmu wynosi 4500 zł netto miesięcznie i dotyczy lokalu wraz z ogródkiem piwnym.
Menu oraz strona lokalu jest tutaj: pizzaoreganoKROPKApl, na FB pod tą samą nazwą.