Pizza Pojezierza Zachodniego to innowacyjny produkt, jakiego jeszcze nie było! Nasza pizza to przebój na Polskim rynku. Zastanawiasz się co go wyróżnia?
- świeżość produktów
- korzystanie z dóbr lokalnych
- profesjonalne podejście do każdego klienta i dbanie o jego zadowolenie pod każdym kątem.
W naszym asortymencie znaleźć można między innymi taką pizzę jak pizza neapolitańska. Pizza online zamawiana u nas w smaku dorównuje tym z topowych włoskich pizzerii! To znacznie lepszy wybór niż pizza z marketu, za sprawą kilku innowacyjnych rozwiązań opisanych poniżej.
PRODUKT WYSYŁANY W TERMOIZOLACYJNYCH OPAKOWANIACH WRAZ Z WKŁADEM CHŁODZĄCYM!
TERMIN PRZYDATNOŚCI 7 dni!
Sposób przygotowania:
Nagrzej piekarnik do 250 stopni wraz z blaszką, kamieniem lub siatką. Po tym czasie wyjmij pizzę z opakowania i włóż ją do piekarnika. Po 4-5 min ciesz się aromatyczną włoską pizzą w Twoim domu!
UWAGA! To nie jest pizza produkowana maszynowo! Nie zawiera żadnych konserwantów ani spulchniaczy. PRODUKT 100% naturalny!
Jak przygotowywana jest pizza?
Ciasto na pizzę przygotowywane jest na zakwasie i garowane aż 48 godzin. Po takim czasie ciasto jest
profesjonalnie wyrabiane ręcznie przez naszych Pizzaiolo. W pierwszej kolejności stawiamy na jakość, dlatego też
decydujemy się na korzystanie z ekologicznych farm. Dodatki, których używamy to częściowo włoskie produkty,
jednak głównie korzystamy z usług lokalnych rybaków, rolników i producentów Pojezierza Zachodniego! Stawiamy
na lokalne produkty. A zatem dzięki profesjonalizmowi naszych Pizzaiolo i najlepszej jakości produktom powstaje
ekologiczna i przede wszystkim zdrowa pizza, która jest starannie wypiekana 12 godzin przed zrealizowaniem
złożonego przez Państwo zamówienia. Dodatkowo zamówienie złożone przez klienta do godziny 19:00 jest
przygotowywane i wypiekane w nocy tego samego dnia, a wysyłka odbywa się nad ranem za pośrednictwem
paczkomatów.
MARINARA - baza pomidorowa od lokalnego hodowcy pomidorów Pana Staszka, świeży czosnek, parmezan Juchowo Farm, liść bazylii.
MARGHERITA - baza pomidorowa, parmezan, ser mozzarella z Okonka.
SPIANATA - baza pomidorowa, parmezan, ser mozzarella, spianata z WinoToskanii.
CAPRICCIOSA - baza pomidorowa, parmezan, ser mozzarella, polędwica, pieczarki.
QUATRO - baza pomidorowa, parmezan, ser mozzarella, camembert, qorgonzola od Juchowo Farm.
PRZEDMIOTEM AUKCJI JEST ZESTAW IMPREZOWY 2 SZTUK PIZZY! PO ZŁOŻENIU ZAMÓWIENIA NAPISZ W KOMENTARZU JAKIE PIZZĘ WYBIERASZ. JEŚLI POMINIESZ TEN KROK, WYŚLEMY CI 2 RÓŻNE.
Innowacyjny system zamówienia
Zamówiona przez klienta świeża pizza po wypieczeniu jest starannie studzona, a następnie pakowana próżniowo
zgodnie z wytycznymi technologii żywności. Co daje pakowanie próżniowe? Pizza pakowana w ten sposób
zachowuje swoją świeżość, wyjątkowy aromat ciasta i produktów, czego nie posiadają popularne pizze z marketów.
Pizza wysyłana jest w opakowaniach termoizolacyjnych wraz z wkładem utrzymującym niską temperaturę, przez co
gwarancja świeżości jest stuprocentowa.
Zdecyduj się na nasz innowacyjny produkt i podaruj sobie nieco przyjemności prosto z profesjonalnej pizzerii.
Przekonaj się, że pizza do paczkomatu może smakować jak z najlepszej włoskiej pizzerii, a wszystko to z
ekspresową dostawą do Twojego miasta!
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1500kJ / 355kcal
Tłuszcz w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,4g / 0,3g
Węglowodany w tym cukry 60g / 6g
Białko 26g
Sól 1,8g
Producent : „Dron-Pol” Daniel Guzdek
78-449 Borne Sulinowo
Ul. Niepodległości 14b
Informacja dla alergików: Przy produkcji wykorzystywane są surowce zawierające gluten, sezam, gorczycę, orzeszki ziemne i inne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100% wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Sposób przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Najlepiej spożyć przed końcem: Data jest jednocześnie numerem partii produkcyjnej towaru i znajduje się na etykiecie.