OKRA MARYNOWANA
PIŻMIAN JADALNY
BAMIA MARYNOWANA
OKRA ORMIAŃSKA
Oferujemy ekologicznie czystą produkcję w postaci okra z Armenii (100 % ormiańskiej produkcji najwyższej jakości) od producenta:
Produkcja fabryczna składa się z owoców i warzyw, które zostały wyhodowane w promieniach słońca ormiańskiego wyżyny, o specyficznym nieporównywalnym zapachu i smaku. A poza tym przy konserwacji nie używa się żadnych odczynników chemicznych.
Surowce przyjęte do przetworzenia są poddawane analizie mikroskopowej w laboratoriach, oznaczane są azotany i pestycydy. Po weryfikacji stosowane są tylko surowce środowiskowe bez użycia chemii. Surowce te są następnie poddawane przetwarzaniu.
Opis: Tradycyjna domowa receptura ormiańskiej kuchni.
Składniki: okra, czosnek, liść laurowy, pieprz, sól, cukier, woda, kwasek cytrynowy (regulator kwasowości), ocet.
Nie zawiera konserwantów, sztucznych aromatów ani barwników.
To słynna i bardzo smaczna przekąska.
Waga: 600 g
Wartości odżywcze na 100 g:
- kalorie: 28 kcal/118 kJ
- tłuszcz: 0 g
- tłuszcze nasycone: 0 g
- węglowodany: 7 g
- w tym cukry: 2.5 g
- białko: 0 g
- sól: 5 g
- witamin C: 70 mg
W naszych ofertach z pewnością znajdziesz coś dla siebie!
W naszej ofercie znajdziecie Państwo wszystko, czego szukacie. Oferujemy atrakcyjne produkty i tylko zdrową żywność.
- Herbata owocowa Misie Żelki: czarnego bzu i rabarbaru, miętowy, brzoskwiniowo-cytrynowy, malinowa z waniliną, cynamowo-pomarańczowa, imbirowo-cytrynowy
- Kawa ziarnista 100% Arabika o smaku: whisky i wiśnia, pomarańcza w karmelu, czekolada z rumem
- Suszone owoce bez cukru i niesiarkowane!!! całe owoce i polówki (figi, kaki/persymona, morele, melon, brzoskwinie, arbuz, czerwona śliwka, czereśnia, gruszki, pomidory, mango, ananas)
- Suszone owoce w czekoladzie (figi, morela)
- Sok NFC 14 rodzajów: z granatu, z borówki, z jeżyn, ze śliwki, z wiśni, mieszanki: z granatu i jeżyn, z granatu i buraka, z granatu-buraka-maliny, z granatu-buraka-śliwki, z granatu i wiśni, z granatu i jagody, z granatu-jagody-truskawka, z granatu-jagody-śliwka, z granatu i derenia
- Czurczhela bez cukru z włoskimi orzechami
- Liofilizowane owoce bez pestycydów (truskawka, melon, brzoskwinia, wiśnia, mandarynka, malina, borówka, czereśnia, porzeczka, agrest, burak, feijoa, winogrona)
- Ketchupy naturalny, sosy gruzińskie i ormiański bez konserwantów: Adzika, Satsebeli, Tkemali, Narsharab
- Herbata gruzińska bez pestycydów: czarna, zielona, owocowa, z cytryną, z liściami borówki, z miętą, z tymiankiem/macierzanka, z dzikiej róży, BIO.
- Dżemy/Konfitury: z orzecha włoskiego, z jeżyn, z malin, z wiśni, z truskawek, z czereśni, z figi, z dyni, z pigwy, z granatów, z morele
- Przetwory warzywny: liście winogrona, Imam, Pasta z bakłażanu, Okra, Buten, Jonjoli
- Przyprawy: Sól swańska, Adjika (adzika) sucha
- Kompoty z jeżyn, z brzoskwiń, z derenia, z pigwy