Pisti Pasta di Mandorla - pasta migdałowa z pistacjami w białej czekoladzie
Pisti Pasta di Mandorla - pasta migdałowa z pistacjami w białej czekoladzie150g Pasta Migdałowo-Pistacjowa to rzemieślniczy przysmak idealny dla prawdziwych miłośników smaku. Zawiera wysokiej jakości migdały i pistacje, idealnie nadaje się do wzbogacania słodyczy i deserów lub do samodzielnego spożywania jako słodka przekąska.
Tradycyjna pasta migdałowa jest wzbogacona smakiem i żywymi kolorami najlepszych pistacji: mały smak Sycylii, ręcznie dekorowany przez cukierników Pisti.
Składniki: Migdał 30%; Pistacje 20%, cukier z białka jaja, syrop glukozowy, stabilizator: sorbitol, miód, syrop z cukru inwertowanego, emulgator: lecytyna sojowa, naturalne aromaty, substancja konserwująca: kwas sorbinowy. Polewa: 8% biała czekolada (cukier, masło kakaowe, mleko, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy) Może zawierać inne orzechy.
Wartości odżywcze na 100g: Energia 2170 kJ / 520 kcal, Tłuszcze 33g w tym nasycone kwasy tłuszczowe 10g, Węglowodany 40g w tym cukry 36g, Białko 14g, Sól 0g.
Wyprodukowano we Włoszech.
Data przydatności: 03/2025