Dbamy o Twoją prywatność
Dzięki plikom cookies i technologiom pokrewnym oraz przetwarzaniu Twoich danych, możemy zapewnić, że dopasujemy do Ciebie wyświetlane treści.Wyrażając zgodę na przechowywanie informacji na urządzeniu końcowym lub dostęp do nich i przetwarzanie danych (w tym w obszarze profilowania, analiz rynkowych i statystycznych) sprawiasz, że łatwiej będzie odnaleźć Ci w Allegro dokładnie to, czego szukasz i potrzebujesz.Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy.
Ułatwienia korzystania z naszych stron, prezentowania spersonalizowanych treści i reklam oraz ich pomiaru, tworzenia statystyk, poprawy funkcjonalności strony.Zgodę wyrażasz dobrowolnie. Możesz ją w każdym momencie wycofać lub ponowić w zakładce Ustawienia plików cookies na stronie głównej. Wycofanie zgody nie wpływa na legalność uprzedniego przetwarzania.
polityka plików cookiespolityka ochrony prywatności- 140,00 zł
- Kainit SA Eksploatacji Soli Potasowych we Lwowie
- 148,99 zł z dostawą
- 7,00 zł
- Najchlubniejsze zwycięstwo Powiastka z czasów Wiel
- 13,99 zł z dostawą
- 15,00 zł
- Swoiste substancje roślin uprawnych Blaim
- 24,99 zł z dostawą
PIROSIARCZYN POTASU DO STAILIZACJI WIN DEZYNFEKCJI (6530945890)
Sprzedający StaraBimbrownia
poleca 100,00%
|
148
Opis
TEL. +48 888 880 410
sklep@starabimbrownia.pl
Pirosiarczyn potasu jest środkiem powszechnie stosowanym w winiarstwie do stabilizacji moszczów i gotowych win.
Zapobiega rozwojowi bakterii,grzybów i dzikich drożdży. Stabilizuje barwę i klarowność wina. Może być również stosowany do odkażania naczyń,sprzętu winiarskiego i piwowarskiego.
Masa netto 10 gr.
Stabilizacja nastawu: 1 gr. pirosiarczynu potasu na 3-5
litrów nastawu.
Sposób użycia: odpowiednią porcję pirosiarczynu potasu
rozpuścić w 50-100 ml wody. Dodać do nastawu i wymieszać.
Stabilizacja wina: 1 gr. pirosiarczynu potasu na 10 litrów
wina.
Sposób użycia: odpowiednią porcję pirosiarczynu potasu
rozpuścić w 50-100 ml wody. Dodać do wina i wymieszać.
Odkażanie: 10 gr.pirosiarczynu potasu na 2 litry wody.
Sposób użycia: Rozpuścić pirosiarczyn potasu w wodzie.
Używać do mycia i dezynfekcji wszelkiego rodzaju sprzętu winiarskiego i
piwowarskiego: balonów, butelek, pojemników
fermentacyjnych,pras, beczek akcesoriów.est to preparat
enzymatyczny ułatwiający uzyskanie soku z owoców. Jest to
środek całkowicie naturalny uzyskiwany poprzez izolację
enzymów pektynolitycznych z owoców.
ZOBACZ NASZE POZOSTAŁE AUKCJE
34-400 Nowy Targ
E-mail: sklep@starabimbrownia.pl
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.