Nadziewarka pionowa 4kg
Marka: Browin
Model: 311008
Kod produktu: 311008
Kolor dominujący: srebrny
- Niezastąpiona w domowej produkcji wędlin - ręczna, pionowa nadziewarka idealnie sprawdzi się podczas przygotowywania domowych kiełbas, wędlin, a także potraw z podrobów, których smak zachwyci Twoich bliskich!
- Wysoka jakość - cylinder nadziewarki wykonany jest ze stali nierdzewnej. W zestawie znajduje się również specjalnie zaprojektowany, odporny na zaginanie tłok zaopatrzony w odpowietrzacz. Ten produkt posłuży Ci więc przez lata!
- 4 lejki w zestawie - nasz produkt cechuje nie tylko przemyślana konstrukcja, ale także przydatne akcesoria, a wśród nich, aż 4 lejki o różnych wymiarach, dzięki którym przygotujesz wędliny o średnicy od 14 mm, aż do 25 mm!
- Łatwość konserwacji - produkt jest niezwykle łatwy w konserwacji — przed każdym użyciem nadziewarkę należy dokładnie umyć, a następnie rozprowadzić na jej wewnętrznej powierzchni łyżeczkę oleju jadalnego co zapewni właściwą pracę tłoka i wydłuży żywotność urządzenia!
- Wygoda korzystania - ze względu na pionowy układ cylindra, a także dużą pojemność - aż 4 kg mięsa, nadziewarka jest niezwykle wygodna w użyciu, a przy jej pomocy wykonasz jednorazowo solidną porcję ulubionej potrawy!
Zasilanie: ręczne
Marzysz o zdrowych, domowych wędlinach bez substancji konserwujących i zbędnych dodatków chemicznych?
Nasza pionowa nadziewarka to niezastąpione urządzenie, które z pewnością przyda Ci się podczas produkcji domowych kiełbas, wędlin oraz potraw z podrobów.
Wysoka jakość stali nierdzewnej, z której wykonany jest cylinder nadziewarki, a także przemyślana konstrukcja i specjalnie zaprojektowany tłok, odporny na zginanie sprawiają, że urządzenie posłuży Ci przez lata!
Tłok dodatkowo zaopatrzony jest w odpowietrzacz, dzięki czemu powietrze wypychane jest z pod tłok, a nie wtłaczane do jelita. W zestawie z naszą nadziewarką znajdziesz również, 4 lejki o różnych rozmiarach, które pozwolą Ci na wykonanie domowych wyrobów o średnicach: 14 mm, 18 mm, 21 mm i 25 mm. Wybierając naszą nadziewarkę, otrzymujesz więc możliwość przygotowywania naprawdę zróżnicowanych potraw!
Nadziewarka jest niezwykle łatwa w obsłudze, a także konserwacji.
Przed każdym użyciem nadziewarkę należy dokładnie umyć i rozprowadzić łyżeczkę oleju jadalnego na jej wewnętrznej powierzchni. Jest to konieczne, by zapewnić właściwą pracę tłoka i wydłużyć żywotność urządzenia.