Data przydatności do spożycia 02.12.2024
Proszę o przemyślane zakupy i zapoznanie się z warunkami zwrotów
Przetwory warzywne na każdą okazję!
Le Pepe to znany i ceniony na świecie producent naturalnych przetworów warzywnych inspirowanych włoskimi i bałkańskimi smakami. Produkty Le Pepe powstają wyłącznie z najlepszych składników w oparciu o tradycyjne receptury i metody produkcji!
Pindżur - sos bałkański Le Pepe!
Pindżur polecany jest do dań z grilla, ryb i dziczyzny.
Składniki: pieczona średnio ostra papryka, blanszowana papryka, cebula, bakłażan, czerwone rozdrobnione pomidory, olej słonecznikowy, cukier, sól, czosnek, pietruszka, papryka pepperoni ostra, substancja konserwująca: kwas octowy.
Wartość odżywcza w 100 g:
- Wartość energetyczna: 292 kJ/70 kcal
- Tłuszcz: 3,6 g
- Węglowodany: 6,5 g
- - w tym cukry: 2,0 g
- Białko: 2,5 g
- Sól: 0,59 g
- Przechowywać w suchym miejscu. Po otwarciu trzymać w lodówce.
- Masa netto: 340 g
- Kraj pochodzenia: Bułgaria