Dbamy o Twoją prywatność
Dzięki plikom cookies i technologiom pokrewnym oraz przetwarzaniu Twoich danych, możemy zapewnić, że dopasujemy do Ciebie wyświetlane treści.Wyrażając zgodę na przechowywanie informacji na urządzeniu końcowym lub dostęp do nich i przetwarzanie danych (w tym w obszarze profilowania, analiz rynkowych i statystycznych) sprawiasz, że łatwiej będzie odnaleźć Ci w Allegro dokładnie to, czego szukasz i potrzebujesz.Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy.
Ułatwienia korzystania z naszych stron, prezentowania spersonalizowanych treści i reklam oraz ich pomiaru, tworzenia statystyk, poprawy funkcjonalności strony.Zgodę wyrażasz dobrowolnie. Możesz ją w każdym momencie wycofać lub ponowić w zakładce Ustawienia plików cookies na stronie głównej. Wycofanie zgody nie wpływa na legalność uprzedniego przetwarzania.
polityka plików cookiespolityka ochrony prywatności- 16,90 zł
- Boguchwałki - galaretki owocowe z nadzieniem
- 26,89 zł z dostawą
- 16,10 zł
- Konfitura wiśniowa z całymi owocami - Miodziś
- 25,09 zł z dostawą
Opis
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Witamy w sklepie Eko-Młociny!
"Mało popularny owoc pigwy nazywany jest: „Królową witamin". Jest bogaty nie tylko w witaminy, ale i w kwasy organiczne. W wielu zakątkach świata wykorzystuje się ją do urozmaicenia menu. Posiada witaminy A, C i z grupy B. wiele cennych substancji np. wapń, magnez, fosfor. Wzmacnia odporność i pobudza trawienie. Korzystnie wpływa na pracę serca i obniżenie ciśnienia krwi. Nasza pigwa przygotowana jest w specjalny sposób: ze skórką, bez dodatku wody, konserwantów ani sztuczmych barwników. Syrop, w którym znajdują się owoce, powstaje w wyniku połączenia naturalnego soku z owoców z cukrem." - Eterno s.c. Zastosowanie: Jako tradycyjny dodatek do herbaty Przepis na wykwintne, pieczone jabłka: Kwaskowe jabłka wydrylować. Wypełnić owocami Pigwy, zalać syropem ze słoiczka. Nie dodawać cukru. Można posypać cynamonem. Upiec w piekarniku. Podawać na gorąco. Zaskocz gości deserem z grila: Kwaskowe jabłka wydrylować i pokroić w plastry. Ułożyć na tacce do grila. Na każdym plastrze jabłka ułożyć brzoskwinię z puszki. Wgłębienie brzoskwini wypełnić owocami pigwy, zalać do pełna syropem. W trakcie grilowania polewać syropem zbierającym się na tacce, który ulega karmelizacji pod wpływem temperatury. Podawać na gorąco. Skład: pigwa, pigwowiec 52%, cukier, alkohol 1,2% obj.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.