Pierożki Gyoza z kurczakiem.
Pierożki Gyoza z kurczakiem to jedna z najsmaczniejszych przekąsek w Japonii. Produkowane są zgodnie z oryginalną recepturą opracowaną wspólnie z pomocą japońskiego szefa kuchni i na oryginalnych japońskich urządzeniach. Charakteryzują się bardzo cienkim, unikalnym ciastem oraz delikatnym nadzieniem z mięsa i warzyw z dodatkiem aromatycznych przypraw. Doskonałe jako danie obiadowe oraz przystawka podawana przed lub po głównym posiłku.
Skład: Warzywa 36% (kapusta biała, por, cebula), mąka pszenna, mięso z kurczaka 16%, woda, skórki z kurczaka, skrobia ziemniaczana, sos sojowy (woda, sól, ziarna soi, pszenica), sól, aromaty, cukier, przyprawy, błonnik grochowy, błonnik pszenny bezglutenowy, błonnik z łuski babki jajowatej), laktoza (z mleka). Produkt może zawierać: jaja, sezam.