KOMPLETNA LINIA PRODUKCYJNA! PRODUKT POLSKI! PRODUCENT I SERWIS W WARSZAWIE!
SPRZEDAM PIEROGARKĘ TANIEJ NIŻ ½ CENY NOWEJ
CENA OBEJMUJE – PIEROGARKĘ (FORMIARKĘ WYROBÓW KULINARNYCH )
KOŃCÓWKA DO WYROBU KLUSEK ŚLĄSKICH
STÓŁ OBROTOWY
MASZYNĘ DO MIESZANIA CIASTA PIEROGOWEGO
SPRZĘT MAŁO UŻYWANY,LEASING Z CHĘCIĄ ROZKRĘCENIA DODATKOWEGO BIZNESU NIESTETY ZABRAKŁO CZASU I TAK PRZESTAŁA PRAWIE DWA LATA W MAGAZYNIE
ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ SPRAWDZENIA MASZYNY PRZEZ PRODUCENTA PRZED ZAKUPEM
Z uwagi na rozmiar i ciężar preferowany odbiór osobisty (Warszawa), Możliwy transport 1pln/km.
Cena KUP TERAZ to odstępne
- odstępne 25 000zł + do spłacenia 19rat leasingu po 1851 netto /2277brutto
- zakup za gotówkę na podstawie faktury vat 23% 55502netto /68270 brutto
Katalogowa cena zastawu u producenta to ponad 100tyś. pln!
Więcej szczegółów telefon; 733 998 828
Dane techniczne
Średnia wydajność (kg/h):
pierogi o masie 30g - 200
pierogi o masie 20g - 200
pierogi o masie 15g - 200
pierogi o masie 7g - 140
kopytka o masie 10g - 95
paszteciki o masie 70g - 165
paszteciki o masie 35g - 125
kluski śląskie - 80
Moc zainstalowania (kW)
1,1
Napięcie zasilania
3x 380
Wymiary (cm) (dł/szer/ wys)
90/55/161
Waga
125kg maszyna + przystawka 15kg
Formierka wyrobów kulinarnych przeznaczona jest m.in. do produkcji pierogów, klusek, kopytek oraz innych pozostałych wyrobów garmażeryjnych, dzięki tej maszynie można uzyskać gotowy, finalny produkt. Na naszej maszynie można produkować pierogi z różnymi rodzajami farszów jakości zbliżonej, a nawet przewyższającej ręczny wyrób. Maszyna może pracować z różnymi przystawkami, dzięki którym możemy uzyskać oczekiwaną gramaturę jak również kształt i wygląd wizualny pieroga. Stosując dodatkowe oprzyrządowanie, możemy produkować na tej maszynie nie tylko pierogi, ale również kluski śląskie, kopytka, pyzy nadziewane i nie nadziewane, paszteciki, pulpety.
Pierogi wyprodukowane przez Formierkę Wyrobów Kulinarnych mogą posiadać różne wzory, między innymi: wzór palcowy ręczny lub maszynowy, widelcowi, paznokietkowy ręczny lub maszynowy itp, uzależnione jest to od zapotrzebowania Państwa na dany asortyment.
Bardzo ważnym elementem w maszynie jest zastosowanie jednego motoreduktora 1,1Kw co sprawia że maszyna jest mniej awaryjna i energooszczędna oraz zastosowanie pompy łopatkowej co umożliwia utrzymanie stałego ciśnienia farszu, przekłada się to na lepsze wypełnienie pieroga farszem przy pierogach o każdej gramaturze.
Maszyna posiada trzy regulacje:
- regulacja ilości farszu w pierogu
- regulacja grubości ciasta w pierogu
- regulacja długości pieroga.