➡️PIEROGARKA Z MATRYCĄ 5,2 cm x 2,3 cm⬅️
Uszka bez wysiłku – wydajność i jakość dzięki naszej maszynie!
Jeżeli szukasz urządzenia, które usprawni Twoją pracę i zwiększy wydajność przy produkcji pierogów to trafiłeś idealnie. Maszyna pozwala na przygotowanie gotowego, świeżego produktu. W porównaniu z produkcją ręczną, pierogarka może przetwarzać wiele pierogów jednocześnie, oszczędzając dużo czasu i energii.
CHARAKTERYSTYKA URZĄDZENIA:
✳️Wydajność: Maszyna potrafi wyprodukować do 90 pierogów na minutę, co pozwala znacząco zwiększyć efektywność produkcji.
✳️Podwójny napęd: Wyposażona w osobne silniki do podawania farszu i ciasta, co zapewnia niezawodną i precyzyjną pracę.
✳️Regulacja: Możliwość regulacji szybkości podawania farszu, co umożliwia dostosowanie maszyny do różnych receptur i konsystencji nadzienia.
✳️Materiał: Wykonana ze stali nierdzewnej, co gwarantuje długą żywotność, łatwość w utrzymaniu czystości oraz spełnienie norm higienicznych.
✳️Uniwersalność: Maszyna jest przystosowana do pracy z każdym rodzajem farszu – mięsnym, warzywnym, serowym itp.
Dlaczego warto kupić tę maszynę?
✳️Efektywność: Idealna dla firm, które chcą zautomatyzować i przyspieszyć proces produkcji pierogów.
✳️Wysoka jakość wykonania: Trwałość i niezawodność dzięki zastosowaniu stali nierdzewnej.
✳️Elastyczność: Możliwość dostosowania parametrów pracy do specyficznych potrzeb produkcyjnych.
MASZYNA JEST POEKSPOZYCYJNA, NIGDY NIE BYŁA UŻYWANA DO PRODUKCJI PIEERGÓW. SŁUŻYŁA DO POKAZÓW ORAZ SZKOLEŃ.
FUNKCJE:
➡️Regulacja podawania farszu
➡️Regulacja grubości ciasta
➡️System wałkowania ciasta
➡️System formowania pierogów
➡️System napełniania pierogów
☑️PARAMETRY TECHNICZNE:
*Wymiary: 960 x 470 x 1150 [mm]
*Waga: 170 kg
*Wydajność: do 7200 pierogów/ h (wydajność zależy od materiału wsadowego)
*Zasilanie: 1,5 kW 380V 50Hz
*Przystawka: USZKA (5,2cm x 2,3 cm)
Na pozostałych naszych aukcjach znajdziesz pierogarkę z innymi przystawkami ( matryca falbanka, maxi, uszka) lub same przystawki!
Pierogarka będzie przydatna między innymi w restauracji, punktach gastronomicznych, szkołach, przedszkolach, szpitalach, przy produkcji mrożonek, itp.