Piekarstwo i ciastkarstwo
Antoni Reński
- Rok wydania: 1972
- Rodzaj okładki: Miękka
- Autor: Antoni Reński
- Stan: Używana
- ISBN: -
- Wymiar: 15cm x 21cm
- Nr wydania: -
- Seria: -
- Ilość stron: 177
- Waga: 0.3 kg
- Indeks: -
- TIN: T02045368
Książka ujmuje syntetycznie całokształt zagadnień decydujących o prawidłowym prowadzeniu produkcyjnych i jakości wytwarzanych produktów. Książka jest przeznaczona przede wszystkim dla personelu produkcyjnego piekarni i ciastkarni, a także dla projektantów, konstruktorów i producentów maszyn. Mogą z niej również korzystać studenci wydziałów technologii żywności akademii rolniczych oraz wydziałów mechanicznych politechnik. ! Uwagi : Oprawa lekko wytarta. Brzegi stron lekko zakurzone i pożółkłe.
Uwagi
Brzegi stron zakurzone, nierówne, zabrudzone, poplamione, Oprawa mocno wytarta, zabrudzona naderwana na brzegach , Grzbiet książki naderwany, Strony trochę pożółkłe, Podkreślenia w tekście,