Wielofunkcyjny piec konwekcyjno-parowy 2800 W - MP10011487
W zestawie 3 ruszty oraz blacha
Piec konwekcyjno-parowy marki Royal Catering sprawdzi się doskonale w niewielkich lokalach gastronomicznych, pensjonatach, w agroturystyce oraz w warunkach domowych. Dzięki szerokiemu zakresowi temperatury umożliwi pieczenie i podgrzewanie rozmaitych potraw w tym pizzy. Urządzenie posiada certyfikat CE i spełnia wymagania Sanepidu.
Oferowany piec wykonany został z wysokiej jakości trwałej, odpornej na korozję a jednocześnie łatwej w utrzymaniu w czystości stali nierdzewnej. Drzwi ze szkła hartowanego wraz z wewnętrznym oświetleniem komory pozwalają obserwować przygotowywane potrawy.
Komora o wymiarach wewnętrznych 47 x 39,5 x 36 cm mieści 3 ruszty do pieczenia oraz aluminiową blachę. Odległość między prowadnicami wynosi 7 cm.
Piec oferuje użytkownikowi szeroki wachlarz możliwości. Intuicyjny panel sterowania wyposażono w
- przełącznik trybu pracy: opiekanie przy użyciu grzałki górnej / termoobieg,
- pokrętło termostatu umożliwiające ustawienie temperatury pieczenia w zakresie od 65 do 250°C
- pokrętło timera pozwalające na ustawienie czasu pracy do 120 min
- przycisk nawilżania
Specyfikacja:
- Artykuł: Piec konwekcyjno-parowy RCCO-3.0
- Nr katalogowy: MP10011487
- Stan artykułu: Nowy
- Materiał: Stal nierdzewna, szkło hartowane
- Moc: 2800 W
- Napięcie/częstotliwość: 230 V / 50 Hz
- Zakres temperatury: 65-250°C
- Timer: 0-120 min
- Liczba wentylatorów: 1
- Liczba tac: 4 (3 ruszty i blacha do pieczenia)
- Wymiary tacy: 450 x 330 mm
- Odległość pomiędzy tacami: 70 mm
- Przewód zasilający: 1,8 m
- Wymiary wewnętrzne pieca: 470 x 395 x 360 mm
- Instrukcja obsługi: Tak
- Wymiary (DxSxW): 58 x 56,5 x 51 cm
- Waga: 26,35 kg
- Wymiary wysyłki (DxSxW): 66 x 65 x 57 cm
- Waga wysyłki: 29,9 kg
W skład zestawu wchodzą:
- Piec konwekcyjny
- Ruszt – 3 szt.
- Aluminiowa blacha do pieczenia
- Instrukcja obsługi