Piekarnik elektryczny parowy
Electrolux SteamCrisp EOB6220AOR
- nr kat. 1236286
Zdjęcia
SPECYFIKACJA
Dane podstawowe
- Wymiary bez elementów wystających (SxWxG): 59,4 x 59,4 x 56,8 cm
- Barwa frontu: czarny
- Drzwi: otwierane uchylnie
- Kontrola: mechaniczne - pokrętła na froncie piekarnika
- Rodzaj prowadnic w piekarniku: drabinki
- Liczba poziomów pieczenia: 5
- Czyszczenie piekarnika: emalia łatwoczyszcząca
- Oświetlenie: halogenowe
- Programator pracy piekarnika: elektroniczny
Efektywność energetyczna
- Klasa energetyczna: A
- Napięcie zasilania: 230 V
- Pojemność: 72 l
- Zużycie energii (tryb tradycyjny): 0,93 kWh
- Zużycie energii (tryb z wentylatorem): 0,81 kWh
Funkcje
- Funkcje podstawowe pieczenia: grzałka dolna, grzałka górna + grzałka dolna, pizza, termoobieg, turbogrill
- Zakres temperatur (tryb standardowy): 50 - 275 ˚C
- Termoobieg : tak
- Grill (opiekacz): tak
- Termosonda: nie
- Rożen: nie
- Funkcje dodatkowe: pieczenie parowe
- Dodatkowe informacje: pieczenie wielopoziomowe
- Zastosowane technologie: ochrona przed przesuszeniem SteamCrisp
Parametry fizyczne
- Waga netto: 30,8 kg
- Wymiary opakowania: 67 x 65,40 x 63,50 cm
- Waga z opakowaniem: 31,80 kg
Wyposażenie
- Kabel zasilający w wyposażeniu: tak
- Wyposażenie: brytfanna, instrukcja obsługi w języku polskim, przewód zasilający, wtyczka do przewodu zasilającego
- Instrukcja użytkownika: Pobierz
Producent
- Nazwa producenta / importera: Electrolux Poland Sp. z o.o.