Antykwariat Batory poleca:
Pieczenie ciast Makarewiczowa Róża 1910
Pieczenie ciast. Przepisy praktyczne ciast drożdżowych, tortów, ciastek,
cukierników, lodów i likierów - Róża Makarewiczowa
Wznowienie z oryginału z 1911 r. Niniejsza książka zawiera wskazówki do
pieczenia pieczywa, słodkich wypieków oraz zimnych deserów i likierów.
Jest to uzupełnienie "Praktycznej Kuchni", zawierającej prawie 1100
różnych przepisów dań. Wszystkie przepisy zostały wypróbowane i
dopracowane przez autorkę tak, aby nawet mniej zdolne gospodynie nie
posiadające doświadczenia mogły przyrządzić smaczne i zdrowie
pieczywo i ciasta.
Opis pozycji:
Oprawa twarda, szyta.
Ilość stron: 212
ISBN: 978-83-65602-66-4
Zamieszczony opis i zdjęcia za zgodą i wiedzą Wydawnictwa